Obertura del nou Casal de la Gent Gran
Data Divendres, 20 de maig a les 07:00:00
Tema societatL’1 de juny entra en funcionament el nou Casal d’Avis i Centre de Dia de Calders.

El diumenge 29 hi haurà jornada de portes obertes.

Una vegada acabada l’obra de Construcció del nou Casal d’Avis i Centre de Dia de Calders, el diumenge 29 de maig es farà una jornada de portes obertes per tal de que tota la població del municipi pugui veure les noves instal·lacions del Casal de la Gent Gran i l’espai destinat a Centre de Dia. El dimecres dia 1 és previst que ja es posi en funcionament tancant-se el petit espai situat a la Plaça Major que fins ara veien ocupant la gent gran del poble.

El nou equipament, desenvolupat en tres fases, ha tingut un cost total de gairebé 900.000 €, finançat amb diferents subvencions de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona en gairebé el 90 % del cost total. 


L’emplaçament d’aquest esperat equipament és situat en l’espai que ocupaven les antigues escoles i la seva construcció, projectada per l’arquitecte Joan Ribera, correspon a la penúltima fase del Pla d’Equipaments i Millora de la Plaça Major que s’ha desenvolupat en aquests últims 4 anys i que s’ha concretat en l’enderrocament de les antigues escoles, urbanització i renovació integral de tota la Plaça Major i Construcció d’aquest Casal d’Avis i Centre de Dia.

A partir, doncs, del proper 1 de juny totes les persones grans del municipi podran utilitzar aquest nou servei en unes àmplies i noves dependències. De cara al proper mes de setembre es preveu, també, que ja pugui entrar en funcionament l’espai destinat a Centre de Dia.


Ajuntament de Calders


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1065