42è aplec de la Sardana de Collsuspina
Data Dimecres, 02 de maig a les 16:38:35
Tema culturaEl proper diumenge 6 de maig celebrem el 42è Aplec de la Sardana de Collsuspina.

Com cada any el primer diumenge de Maig, a Collsuspina fem l’aplec de la sardana, amb la tradicional rifa de llonganisses, coques, pernils i lots de productes de la terra.

Ara que per fi hi ha un vial d'enllaç entre el Raval Picanyol i el Nucli Antic, volem que tothom se'l faci seu i així fem la primera passejada tots junts pel Camí Ral, i seguidament farem la plantada d’arbres al mateix camí ral.

Aquest any proposem a les entitats, famílies, particulars, comerços, grups d'amics del poble a participar de la plantada de nogueres que farem al primer tram del camí ral, i per això demanem a qui vulgui participar, que apadrini un arbre.

Apadrinar un arbre significa que seran els veïns i veines qui el plantaran, i es posarà una placa amb el nom del col·lectiu identificatiu per cada arbre plantat.

A les 4 començarà la tradicional rifa de llonganisses, fuets i coques per recaptar fons per l’organització de la festa major d’enguany.

A la tarda de diumenge, hi haurà la ballada de sardanes a 2/4 de 5 amb la cobla dels Lluïsos de Taradell, i tots als participants del curs de sardanes que hem organitzat aquest anys, podran demostrar els seus avanços com a balladors.

Participeu de l'Aplec, és la festa del poble, és una festa de Tots.

Oriol Batlló
Alcalde de CollsuspinaAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1162