Presentació pública de la CUP del Moianès
Data Dilluns, 09 de juliol a les 20:18:25
Tema política•   La CUP del Moianès es presenta públicament a Moià. L'organització té presència a Calders, Moià i Monistrol de Calders.

•   L'acte va comptar amb l’assistència d'una trentena de persones i les intervencions de Ramon Vancells (Monistrol de Calders), Dídac Rimoldi (Moià), Adam Majó (Regidor a l'Ajuntament de Manresa) i Jaume Casals (Alcalde de Navàs).

•   L'Assemblea de la CUP del Moianès es proposa crear un espai de treball i opinió des d'una perspectiva inequívocament d'esquerres.

La CUP del Moianès es va presentar públicament el dissabte 7 de juliol a l'Ateneu la Pólvora de Moià. L'organització, que compta amb presència a Calders, Monistrol de Calders i Moià, fa prop de sis mesos que es reuneix regularment i prepara nous actes per a després de l'estiu. Entre els seus objectius es pretén crear un espai d'acció i opinió des d'una perspectiva inequívocament d'esquerres i sumar esforços amb altres opcions sempre que la coherència ideològica i política ho permetin.


La presentació d'ahir va comptar amb l'assistència d'una trentena de persones i les intervencions de dos membres de l'assemblea local, Ramon Vancells (Monistrol de Calders) i Dídac Rimoldi (Moià) que van explicar la història i el model organitzatiu de la CUP, així com el perquè de constituir una assemblea local als municipis del Moianès, també van intervenir-hi Adam Majó (regidor a l'Ajuntament de Manresa i membre del Consell Comarcal del Bages) i Jaume Casals (Alcalde de Navàs) que van centrar els seus parlaments en l'estil de treball de la CUP i com això es trasllada a l'oposició i l'obra de govern a les respectives poblacions. El debat posterior va girar entorn de l'espai polític que ocupa la CUP i les diferències i coincidències amb altres opcions, la necessitat de mancomunar serveis entre municipis i les funcions del Consorci del Moianès i del Consell Comarcal del Bages.

Moià, 8 de juliol de 2012


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1177