30ª Trobada de Gegants
Data Dimecres, 18 de juliol a les 18:33:31
Tema culturaEl dissabte dia 28 de juliol a la tarda és realitzarà la XXX Trobada de Gegants de Moià.

Aquest any visitaran la capital del Moianès les poblacions de Matadepera, Badalona, Sant Vicenç de Castellet, Sant Feliu de Codines, Els Pallaresos, Vilada, Aiguafreda, Sallent, Artés, Santa Maria de Corcó, Riudellots de la Selva, Fraga, Gegants de Manresa, els gegants de la Ciutat, Gegants de Balsareny i els gegantons de l'escola Josep Orriols Roca i de l'Escola Pia de Moià, acompanyats dels gegants de la Vila, en Ferran, l'Isabel, en Toll i na Teixonera i el gegantó Trapella.

La cercavila començarà a les 7 de la tarda a la Plaça de l'Església i acabarà a les 8 del vespre a la Plaça del CAP on es realitzarà la I Mostra de Balls de Gegants.

El diumenge dia 29 de juliol al vespre durant l'edició del Tapes i Ganges que organitza l'ABIC Moià es farà l'entrega de la Panera Gegant al guanyador.

Tot i l'actual situació econòmica del municipi, Moià viurà un espectacular any geganter amb la col·laboració del comerç del municipi i de tots els Moianesos i Moianeses. Des de les entitats, cal seguir treballant dia rere dia per la nostra cultura i pel nostre País.

NOTA: FINS EL DIA DE LA TROBADA PODEU COMPRAR NÚMEROS PEL SORTEIG DE LA PANERA GEGANT, EN LA QUAL HI HAN COL·LABORAT TOTES LES BOTIGUES DE L'ABIC.


Geganters de Moià


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1180