Conferència sobre el Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central
Data Dijous, 19 de juliol a les 17:17:05
Tema culturaEl Museu de Moià us convida aquest divendres 20 de juliol de 2012, a 2/4 de 10h del vespre a Can Carner, a la presentació del projecte "El Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central", a càrrec de Joan Vinyes, Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages i Ferran Climent, Director Científic del Parc. Presidirà i obrirà l'acte l'il·lustre Alcalde de Moià, Dionís Guiteras. L'acte es clourà amb un petit refrigeri pels assistents. L'acte és gratuït i obert a tothom.

Paral·lelament us engresquem que vingueu al Museu de Moià a visitar gratuïtament:

L'EXPOSICIÓ TEMPORAL “EL PARC GEOLÒGIC I MINER DE LA CATALUNYA CENTRAL

Des del 22 de juny al 25 de juliol, el Museu de Moià ha realitzat l’exposició temporal “Vols saber que és "EL PARC GEOLÒGIC I MINER DE LA CATALUNYA CENTRAL?”. L’exposició ha permès descobrir aquest fascinant projecte que articula tots els centres d'interpretació de la geologia i paleontologia del Bages i zones limítrofes, i al mateix temps s’ha pogut veure una mostra de quines eines de camp utilitza un geòleg i una mostra de les roques i els fòssils més comuns d'aquest territori.

Aquesta exposició ha permès divulgar aquest interessant projecte del qual el Museu de Moià i les Coves del Toll en són una peça clau com a membres fundadors i com a un dels quatre centres d’interpretació del Parc, juntament amb les Coves del Salnitre de Collbató, la Muntanya de Montserrat, el Museu de Geologia Valentí Masachs de Manresa i la falla de Mig Món de Súria. Un projecte, únic a Catalunya, nascut l’any 2007, i que aquest més de juliol rebrà la inspecció dels tècnics de la UNESCO, per poder ser admès a la Xarxa Mundial de Geoparcs de la UNESCO.


Museu Municipal - Coves del Toll


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1181