L'Ecoinnova Ve de Gust
Data Dijous, 26 de setembre a les 08:28:23
Tema economiaEl passat dilluns dia 23 de setembre, la cuinera i escriptora Ada Parellada va venir al Moianès, en el marc de la jornada l'Ecoinnova Ve de Gust.
           
La jornada estava adreçada als sectors del Moianès Ve de Gust, que són el sector turístic, alimentari, sector primari i comerç, i des del Consorci del Moianès es varen presentar les accions a dur a terme en aquest darrer trimestre de l'any: accions de formació i assessorament a les empreses, accions de creació de productes turístics, jornades de portes obertes al Moianès, la fira Moianès Turisme i lleure...
           
La presentació i conferència de la jornada va anar a càrrec de la cuinera Ada Parellada, filla de la fonda Europa de Granollers i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona, entre d'altres.
           
A més a més també es escriptora, col·labora amb programes de cuina de la televisió i fa xerrades sobre alimentació infantil.
           
A la jornada hi van assistir gairebé 60 persones que van valorar molt positivament la feina del Consorci del Moianès en organitzar activitats per promoure l'activitat econòmica en el territori.


Per més informació:
Consorci del Moianès
93.830.14.18
turisme@consorcidelmoianes.catAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1300