Visita de la consellera Meritxell Borràs al Moianès
Data Dissabte, 13 maig a les 08:19:54
Tema políticaVisita de l’Hble. Sra. Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, al Moianès.
 

El passat dimecres dia 10 de maig  l’Hble. Sra. Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, va visitar el Moianès, acompanyada de la Il.lma. Sra. Montserrat Mundi, directora general d’Administració Local de Governació, Administracions Públiques i Habitatge i la Sra. Ivet Castaño, directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Locals i Habitatge a Catalunya Central. 

La consellera va poder visitar diferents Ajuntaments de la comarca, i conèixer de primera mà els projectes i necessitats dels Ajuntaments. També va  poder visitar recursos turístics del Moianès, coneixent d’aquesta manera la nova comarca i el seu funcionament.A la seu del Consell Comarcal del Moianès es va reunir amb el president del Consell, els vicepresidents, el president de l’Assemblea d’alcaldes, els consellers del Consell, per conèixer com s’estava posant en funcionament aquest nou Consell Comarcal, les competències  assumides amb Serveis Socials, Ensenyament, Joventut i Territori. També els consellers van aprofitar per explicar que s’estava treballant en l’ estudi i posada en funcionament de nous serveis mancomunats pels Ajuntaments, tals com Oficina de Serveis Tècnics, els serveis informàtics, etc.

Es va parlar també de temes relacionats amb Habitatge, entre ells la situació actual de l’Oficina Local d’Habitatge del Moianès i la situació de  l’habitatge social. 

Des del Consell Comarcal valorem molt positivament aquesta visita que permet enfortir llaços i treball en xarxa entre les administracions, i que ha permès veure també com i de quina manera el Consell Comarcal del Moianès comença a caminar. 

La Hble. Consellera Sra. Meritxell Borràs, en la seva signatura del llibre d’Honor del Consell Comarcal, ha destacat que han estat els forts lligams dels 10 municipis que constitueixen el Moianès, els que han materialitzat la 42a comarca de Catalunya i ha animat al Moianès a participar de l’anhel de llibertat, benestar, progrés i justícia social del país.

   

Consell Comarcal del Moianès

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1615