Biblioteca de Moià - Agenda gener 2018
Data Dimecres, 03 gener a les 09:54:18
Tema culturaDimecres 3 de gener a les 18:30h

Conte musicat “Pere i el llop” del compositor Serguei Prokofiev a càrrec dels alumnes de l’Espai Musical de Moià

Divendres 12 de gener a les 19h

Presentació dels treballs sobre el PEIN del Moianès dels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut del Moianès: "Descobrim l’espai natural del Moianès a través de les campanyes publicitàries elaborades pels alumnes del 1r d’ESO de l’Institut Moianès" i inauguració de l’exposició dels diversos treballs.

Dimarts 16 de gener a les 17:30h

“Els primers pagesos”: Vols saber més coses sobre el Neolític? I experimentar fent a mà recipients amb fang, que utilitzaven els homes i dones d’aquesta època prehistòrica? Us proposem fer un taller on es reproduirà l’elaboració dels primers recipients ceràmics.

Places limitades. Inscriu-te a la Biblioteca.
BiblioLab: crea, innova, experimenta

Trobada Atrapallibres:

Dimecres 17 de gener a es 17:15h trobada dels participants a l’Atrapallibres categoria 9 anys, per comentar el llibre “El lladre d’entrepans” de Patrick Doyon. Tertúlia dinamitzada per Montserrat Plans.

Dijous 22 de gener a les 17:15h trobada dels participants a l’Atrapallibres, categoria 11 anys, per comentar el llibre “La pel·lícula de la vida” de Maite Carranza: Tertúlia dinamitzada per Dolors Illa.

Dimarts 23 de gener a les 17:15h trobada dels participants a l’Atrapallibres categoria 10 anys, per comentar el llibre el llibre “La trompeta del cigne” d’E.B. White. Tertúlia dinamitzada per Núria Xandri.Divendres 19 de gener a les 17:30h

Titelles de Festa Major amb la companyia Pengim-Penjam, qui oferirà l’espectacle “El moliner”.

El protagonista, ingenu, perd la farina per culpa de l'entremaliada Tramuntana, i viurà un reguitzell d'aventures per poder-la recuperar. Es trobarà amb la bruixa? Tindran èxit els seus viatges? Aquesta història plena d'intriga, plasticitat i tendresa farà que els nois i les noies gaudeixin del plaer de veure i escoltar un conte ambientat a la Catalunya medieval, tot experimentant les sensacions pròpies del fet teatral, tan ric en vivències.

Divendres 19 de gener a les 20h

Lectura teatralitzada de l’obra de teatre “La visita de la vella dama” de l’autor Friedrich Dürrenmatt, adaptació de Jaume Pont, a càrrec del Grup de Teatre del Centre Sant Vicenç de Sabadell.

Festa Major d’Hivern

Divendres 26 de gener a les 20h

Projecció del documental "Xavi i Ainhoa Herrero. Cinema" dirigit per Enrique Villalonga, dins el projecte “Aiguallums”: es mostra com es va rodar a Eivissa una escena de la pel·lícula R.E.M.

Primera xerrada del Cicle d'Hivern del Cercle Artístic del Moianès.

Dilluns 29 de gener a les 20h

Tertúlia literària de la novel·la “La bèstia humana” d’Émile Zola, a càrrec de Marià Baqués.

Si t’agrada compartir lectures, vine a la Biblioteca.

 

Biblioteca de MoiàAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1659