Biblioteca de Moià - Agenda febrer 2018
Data Dijous, 01 febrer a les 20:15:15
Tema culturaDurant tot el mes de febrer
Doble exposició commemorativa, de l’Any Aurora i Prudenci Bertrana que es va commemorar al 2017, amb motiu dels 125 i 150 anys del seu naixement.

La doble exposició titulada “Prundenci Bertrana: l’ideari Bàrbar” i “Aurora Bertrana: El virus de l’aventura” ha estat cedida per la Institució de les Lletres Catalanes.

Dimarts 13 de febrer a les 17:30h

TdeTallers: farem màscares de Carnestoltes, i quan surtis de la biblioteca, ningú et reconeixerà...

Trobada Atrapallibres:

Dimecres 14 de febrer a les 17:15h trobada dels participants a l’Atrapallibres categoria 9 anys, per comentar el llibre “L’illa de Paidonèsia” d’Oriol Canosa. Tertúlia dinamitzada per Montserrat Plans.

Dilluns 19 de febrer a les 17:15h trobada dels participants a l’Atrapallibres, categoria 11 anys, per comentar el llibre “La immortal” de Ricard Ruiz. Tertúlia dinamitzada per Dolors Illa.

Dimarts 27 de febrer a les 17:15h trobada dels participants a l’Atrapallibres categoria 10 anys, per comentar el llibre “Un noi anomenat Nadal” de Matt Haig. Tertúlia dinamitzada per Núria Xandri.

Divendres 16 de febrer a les 20h

Recital Però saps que sí amb les històries del llibre Roba estesa del l’escriptor sabadellenc David Vila i Ros, amb la música de Maria Rovira Lluelles.Dimecres 21 i 28 de febrer

Activitat BiblioLab: Taller de poesia i teatre amb els alumnes de 6è de l’Escola Pública J. Orriols i Roca, a càrrec de TeatreART.

La poesia serveix d’excusa per treballar l’expressió oral. De forma lúdica, es parla de la importància de diferents elements que intervenen en la comunicació, posant especial atenció en la interpretació del text.
BiblioLab: crea, innova, experimenta

Divendres 23 de febrer a les 20h

Projecció sobre el documental “#helartesinh”, on es mostra la creació de l’escultura social, ideada per Augusto Moreno i elaborada pels alumnes de l’Escola d’Arts d’Eivissa i usuaris, en risc d’exclusió social, de Càrites. Posteriorment hi haurà debat amb el director del projecte Aiguallums, Enrique Villalonga.

Segona xerrada del cicle d’hivern del Cercle Artístic del Moianès.

Dilluns 26 de febrer a les 20h

Tertúlia literària sobre l’escriptor Prudenci Bertrana i alguns dels sues contes publicats al llibre Tots els contes, edició a càrrec d’Agnès Prats, qui dinamitzarà la tertúlia.

 

Biblioteca de MoiàAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1661