Biblioteca de Moià - Agenda d'agost i setembre 2019
Data Dijous, 01 d'agost a les 19:48:11
Tema culturaAGOST
Durant tot el mes d’agost

Exposició “Les cançons del 68”: una desena de cançons emblemàtiques i populars que ja formen part del patrimoni cultural i musical català i que han complert mig segle d’història.

Produïda per Enderrock.

Durant tot el mes d’agost

Bibliopiscina a la piscina municipal, on es podran consultar revistes, contes infantil, còmic, novel·les... lectura refrescant  per fer passar la calor.

Dilluns 12 d’agost a les 19:30h

Presentació de la novel·la L’home del carrer amb Josep Pastells, periodista i escriptor, i Xavier Juncosa i Gurguí, autor.

L’home del carrer sorgeix d’una realitat colpidora en les nostres ciutats, els rodamons; d’una reflexió, la cruesa d’haver de viure al carrer; i d’una pregunta que ens interpel·la: què hi ha a l’altre costat del mirall? L’autor de la novel·la imagina, en aquest cas, un rodamón extrem, un home que, sense una necessitat econòmica que l’empenyi, decideix desprendre’s de tot –també de la seva família- i anar a viure al carrer.

Dimarts 13 d’agost a les 19h al Parc

Espectacle familiar de Festa Major: “Little Circus” a càrrec de Núria Serra Cia.

Un espectacle original, diferent i simple, fet amb mímica i grans dosis d’humor. Només amb el seu xiulet una jove pallassa del circ convida al públic a reviure aquell món absurd de Charlie Rivel  i dels grans pallassos que únicament amb la intenció i la mirada van captivar els infants i els adults de mig món.

Divendres 23 d’agost a les 20h

El periodista i escriptor Jordi Vilagut presenta la seva darrera novel·la La Presó: la veritable història d'en Bac de la Sagrera, novel·la amb una forta càrrega històrica i arrelada a un territori, el Solsonès, i més concretament a la serra de Busa. L'acció gira al voltant de la Guerra del Francès des de la perspectiva d'un jove, en Bac, que es veu arrossegat pels esdeveniments fins al punt que acaba tenint-hi un paper rellevant de manera inesperada.

SETEMBRE

Durant tot el mes de setembre
Exposició de quadres de la pintora Glòria Coma Torres.

Divendres 27 de setembre a les 17:30h
Taller de ciència: construcció de la vareta de Harry Potter a càrrec d’Smartions.

Per a nois i noies a partir de 5 a 10 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.
BiblioLab: crea, innova, experimenta

Divendres 27 de setembre a les 20h

Xerrada: “Leonardo Da Vinci: 500 anys d’un artista immortal” càrrec de Roger González, estudiant d’Història de l’Art a la Universitat de Barcelona. En aquesta xerrada s'exposa un itinerari en el qual es recorre la vida de l’artista i s’analitzen les seves obres i  el seu llegat artístic.

Col·labora el cercle Artístic del Moianès.

Dilluns 30 de setembre a les 20h

Primera tertúlia literària de la temporada sobre la novel·la Els fills de Llacuna Park de Maria Guasch, a càrrec de Marià Baqués. Si t’agrada compartir lectures, vine a la Biblioteca!

 

Biblioteca de MoiàAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1758