Acte de presentació de la candidatura dels socialistes de Moià
Data Dissabte, 06 de maig a les 09:42:11
Tema política


“Hem d’aconseguir més regidors perquè volem ser més decisius”

La candidata del PSC de Moià, Susana Tapia, ha presentat les persones que l’acompanyen a la llista de les eleccions municipals i algunes de les propostes del programa, ho ha fet acompanyada per l’expresident José Montilla .

El PSC de Moià ha presentat la candidatura que encapçala Susana Tapia aquest divendres al vespre des de l’Auditori Sant Josep.16 persones integren la llista socialista, la xifra més alta que s’ha aconseguit en els darrers anys, un bon nombre de suports, persones amb ganes molta il·lusió de treballar per la capital del Moianès. Tots ells, han rebut avui el recolzament de l’expresident de la Generalitat, José Montilla i el primer secretari del PSC del Vallès Oriental Moianès que han participat de l’acte de presentació.

“Durant aquesta legislatura he aprés molt i estic contenta d’haver recolzat projectes importants per Moià que sinó hi haguéssim donat suport no haguessin tirat endavant” ha dit Susana Tapia, que en aquesta legislatura ha tingut un paper clau per la governabilitat del govern municipal que no tenia majoria. En aquest sentit, ha destacat la política que fan els socialistes “estem sempre al costat de la gent i sempre pensem en el millor pel nostre municipi”.El primer secretari del PSC del Moianès, Enric Terencio, de qui Susana Tapia ha dit que “és una figura imprescindible, sense ell, cap de nosaltres estaríem aquí”, ha insistit en el missatge de “treballar i treballar, nosaltres ens preocupem per aconseguir més inversions per la comarca i per solucionar els problemes reals de la gent”. També ha destacat la feina feta per Sonsoles Letang a al Consell Comarcal. De la Susana Tapia ha dit “has fet una feina espectacular perquè nosaltres venim a ajudar, a col·laborar, si es bo per Moià hi donem suport, nosaltres som els dels fets i no paraules”.

“Ningú ens tenia en compte fa 4 anys i hem acabat sent la peça clau per la governança a Moià i al Consell Comarcal” ha destacat el primer secretari del PSC del Vallès Oriental i Moianès, Jonatan Martínez que ha reconegut la feina feta per l’agrupació local i els ha desitjat els millors resultats.

“Teniu un bon equip i un bon projecte, centrats en el que necessita la gent, i ho heu fet escoltant a la gent, amb un programa ambiciós i alhora realista” ha dit l’expresident de la Generalitat, José Montilla que ha insistit en el missatge de treballar pensant en el que “és millor per la gent, afavorint el consens i sumant esforços”. Montilla també ha assegurat que “amb nosaltres, la gent sempre trobarà receptivitat per part nostra per solucionar o per canalitzar els seus problemes on toca”. I en referència al Govern de la Generalitat ha dit “no estan a l’alçada de les circumstàncies, és diferent està al govern que governar, i el que han de fer és prendre decisions no està inactius com estan”.

Durant l’acte de presentació també ha parlat el número dos de la llista, Ventura Torres, que ha destacat el lema de campanya “Tu fas Moià”, un lema que interpel·la a tothom ha explicat perquè “Moià som tots”. I la darrera de la llista, Nerea Grimaldo, la més jove de la llista i estudiant de Ciències Polítiques ha dit que el que s’ha de saber “és governar per la gent, i això, la Susana és un gran exemple, ajudar a la societat, igual que el Salvador Illa que col·labora amb el que és necessari com els pressupostos”.

La candidata socialista ha avançat algunes de les propostes del programa electoral que enviaran a les cases durant la campanya electoral, es tracta de projectes com fer un estudi per saber la viabilitat de cobrir la piscina municipal per tal de poder fer ús d’aquesta instal·lació durant tot l’any, prioritzant les energies renovables. “Es tracta d’un equipament molt necessari per Moià” ha insistit Tapia que també ha detallat que aposten per dotar de més recursos a l’escola bressol, la creació de la regidoria de igualtat, una regidoria també de la tercera edat, eliminar les barreres arquitectòniques i augmentar la seguretat, en aquest sentit, ha recalcat que “volem policia local 24 hores”.

Candidatura PSC Moià

1. Susana Tapia San Pedro

2. Ventura Torres Puertas

3. Enric Terencio Arisa

4. Mercedes Extremera Fernández

5. Antonio Pinto Iglesias

6. Eva Maria Molina Sánchez

7. Jean Claude Aranega Cayuela

8. Núria Rojas Aibar

9. Rafael Garcia Pinós

10. Juana Maria Pantoja Romero

11. Maria Guerrero Garcia

12. Rafael Rebollo Vargas

13. Rafael Manzanera López

Suplents

1. Alejandro Miguel Flórez Gómez

2. Antonio Martin Martin

3. Nerea Grimaldo Gallardo

 

Socialistes del Vallès Oriental i MoianèsAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1958