Urbanització de tres carrers
Data Dimecres, 04 d'octubre a les 06:00:00
Tema societatAquest octubre començaran les obres d'urbanització de tres carrers del municipi de Calders. Es tracta del carrer de Catalunya, el del Sot de la Bruixa i el dels Països Catalans, que compten amb una inversió de més de 260.000 euros. Entre finals d'any i principis del vinent l'Ajuntament actuarà a tres carrers més.
Segons ha explicat l'alcalde de Calders, Jaume Perarnau, el Consistori ja ha aprovat la licitació i contractació de les obres d'urbanització de tres carrers, que es començaran a executar aquest mes d'octubre i que s'allargaran fins a finals d'any o principis del 2007.

Concretament, s'han adjudicat les obres d'urbanització del carrer de Catalunya (143.704,11 euros) i del carrer Sot de la Bruixa (89.935,33 euros). També s'ha adjudicat la contractació de les obres de reurbanització i millora del carrer dels Països Catalans (38.927,28 euros).

Paral·lelament, l'alcalde ha comentat que s'està a l'espera de contractar les obres d'urbanització del carrer Pirineu (133.383,26 euros). Les previsions són que les obres comencin al desembre i que acabin al febrer.


A més, abans d'acabar l'any el Consistori també vol aprovar el projecte executiu i la licitació dels carrers Pica d'Estats i Basses Noves. Des d'aquest últim carrer s'ha consolidat i millorat, també, el camí peatonal que l'uneix amb el carrer Montcau i s'està a l'espera de poder realitzar diferents treballs de millora en el ferm dels carrers Turó de l'home i Puigmal.

Les obres al carrer Basses Noves començaran al desembre, segons ha dit l'alcalde i, les del carrer Pica d'Estats, entre 'febrer i març'. Perarnau ha destacat el fet que, en total, l'Ajuntament destinarà gairebé mig milió d'euros a la urbanització dels sis carrers.

A excepció de les obres al carrer Sot de la Bruixa, que compten amb un ajut del PUOSC, la resta dels treballs seran finançats amb fons propis de l'Ajuntament.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=420