Fira Moianès Turisme i Lleure
Data Dijous, 05 d'octubre a les 06:05:00
Tema culturaEl diumenge 8 d’octubre es celebra la 6ª edició de la Fira Moianès Turisme i Lleure a Collsuspina, espai de referència i de trobada dels serveis turístics i entitats de lleure del Moianès, i de destins turístics i empreses turístiques del turisme d’interior de Catalunya. La Fira iniciarà els actes d’ obertura el dissabte dia 6 a la tarda amb una amplia oferta d’activitats i de lleure durant to el cap de setmana.


“Moianès turisme i lleure” arriba a la seva sisena edició totalment consolidada i és una fira itinerant pels deu municipis del Moianès, essent aquest any la seva localització al municipi de Collsuspina.

L’objectiu d’aquesta Fira és, per una banda promocionar els recursos i establiments turístics del Moianès; promocionar i difondre l’oferta turística i de lleure de les comarques d’interior; donar a conèixer i difondre l’activitat cultural, d’oci i de lleure del Moianès, mitjançant activitats organitzades per les pròpies entitats del Moianès, i promocionar l’artesania pròpia del Moianès.

En la V edició de la Fira celebrada l’ any anterior a Moià  la van visitar més de 10.000  visitants, 219 participants  a la Fira: 131 expositors,   de turisme, ramaders, artesans, pintors, entitats i associacions del Moianès, els comerços de la vila i un gran ventall d’activitats culturals i de lleure que van tenir lloc durant tot el cap de setmana.

Com cada any, la Fira Moianès Turisme i Lleure és el marc de referència en el que s’aprofita per presentar les actuacions i projectes que està portant a terme el Consorci del Moianès, i concretament el projecte més destacat en l’ àmbit de turisme i desenvolupament local, l’Ecomuseu del Moianès . Aquest any el fil conductor serà al voltant d el’ àmbit temàtic del radial de Collsuspina “ Els antics sistemes de transport i l’ evolució de les comunicacions” .
I per aquests motius es celebraran actes al voltant d’aquest projecte :inauguració de les obres del camí ral , xerrada sobre aquest tema .


També com cada any tindrem present la comarca convidada que en aquest cas serà el Pallars Sobirà que ens presentaran l’ oferta de la seva comarca i dels seus productes . Així hauran estat presents com a convidats en les darreres edicions: El Lluçanès i  el Priorat.

Aquest any, destaca l’àmplia oferta d’activitats de lleure de les que els visitants podreu gaudir durant tot el Dissabte i el diumenge , i que han estat organitzades per les pròpies entitats del Moianès . Cal esmentar que aquest any iniciem la col.laboració amb els casals de la gent gran, essent l’amfitrió el casals d’ avis de Collsuspina que convidarà a  gaudir d’activitats a la resta de casals d’avis del Moianès.

Durant els dies 7 i 8 d’octubre a Collsuspina podeu gaudir d’una àmplia programació d’activitats, de la que us adjuntem un resum de la programació.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=423