Millora de la carretera entre Moià i Santa Maria d'Oló
Data Dimarts, 10 d'octubre a les 14:00:00
Tema societatEl Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat ha adjudicat a Pasquina SA les obres de reforçament del ferm del darrer tram de la carretera C-59 entre Moià i l'enllaç amb l'Eix Transversal, al terme municipal de Santa Maria d'Oló. Els treballs estan pressupostats en 1.352.233,04 euros.


El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat les obres a la baixa, segons el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d'aquest dilluns. El pressupost base de licitació eren 1.452.608,28 euros, i els treballs s'han acabat adjudicant per 1.352.233,04 euros.

Fonts del Departament han explicat que es preveu que les obres, que tenen un termini d'execució de cinc mesos, comencin abans de final d'any. El tram al qual s'actuarà s'inicia a la sortida del nucli urbà de Moià i s'acaba a l'enllaç amb l'Eix Transversal.

La longitud total reforçada serà de 14,2 quilòmetres. Els treballs se situen als termes municipals de Moià, l'Estany i Santa Maria d'Oló. Entre les actuacions previstes destaquen el tractament de les zones amb el ferm en mal estat, l'estesa d'una capa general de reforçament, la millora de les barreres de seguretat, el recrescut de cunetes existents i formació d'alguns trams de cunetes transitables, així com la millora de la senyalització vertical i marques viàries.


Les mateixes fonts han explicat que aquesta actuació s'emmarca en els treballs de millora de la C-59. En aquest sentit, han explicat que actualment estan acabades o en fase avançada d'execució les obres de reforçament del ferm de diferents trams de la carretera C-59 entre Palau-solità i Plegamans i Moià, que es van licitar l'any passat, amb un pressupost conjunt de 3,9 milions d'euros.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=425