Xerrada sobre acreditacions per a professionals sense titulació
Data Dijous, 26 d'octubre a les 22:30:00
Tema societatEl Consorci del Moianès juntament amb la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent i l'Institut Català de les Qualificacions Professionals ha organitzat una xerrada informativa sobre l'acreditació de competències professionals.


La sessió va adreçada a totes aquelles persones que tenen un mínim de dos anys d'experiència en un sector professional relacionat amb els títols que es convoquen per aquest any i que no tenen una titulació que els acrediti en aquest àmbit.

S
egons ha informat el Consorci del Moianès a través d'una nota de premsa, la xerrada tindrà lloc el proper dilluns dia 30 d'octubre a les set de la tarda a Can Carner de Moià. La inscripció es pot fer trucant als números 93 830 14 18 i 93 820 80 00.

En la nota s'explica que alguns dels sectors professionals pels quals s'ha obert aquest procés en aquesta convocatòria són: equips i instal·lacions electrotècniques, cures auxiliars d'infermeria, cuina, serveis de restaurant i bar, informació i comercialització turístiques, jardineria, comerç, educació infantil, atenció sociosanitària, muntatge i manteniment d'instal·lacions de fred, climatització i producció de calor.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=435