Oficina d'habitatge del moianès
Data Divendres, 27 d'octubre a les 06:00:00
Tema societatPresentació de l'oficina d'habitatge del MoianèsEl dilluns 23 d’octubre, es va presentar un nou servei que ofereix el Consorci del Moianès. Va comptar amb la presència del Sr Joaquim Gascó, Director General d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
Durant  aquest any 2006,  des del Consorci del Moianès s’ha estat impulsant la creació d’un nou servei  per oferir als habitants del Moianès: l’oficina local d’habitatge del Moianès.

S
’han  signats els convenis de col.laboració entre el Consorci del Moianès i el Departament de Medi Ambient i Habitatge, per poder oferir des del consorci aquests serveis:

OFICINA DE L’HABITATGE:
Informació i tramitació sobre diferents línies d’ajuts previstes al Pla per al dret de l’habitatge vigent, tals com:
Ajuts per:  la rehabilitació d’habitatges i edificis d’habitatges, pels propietaris d’habitatges desocupats que els destinin a lloguer protegit, per  a l’adquisició d’habitatges protegits de nova construcció, pel  pagament del lloguer a arrendataris amb dificultats, etc...
En aquest cas de moment només podrem informar de la forma dels ajuts del present any ja que el període de convocatòria per aquest any 2006  ja està tancat.


Gestions que porten a terme els serveis de la Direcció General d’Habitatge relacionats amb tramitacions que no tenen una relació directa amb la vigència dels plans d’habitatge, destacant en aquest àmbit entre d’ altres:
Tramitació i concessió de cèdules d’habitabilitat

BORSA D’HABITATGE DE LLOGUER:
L’Oficina d’Habitatge del Moianès forma part de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social gestionada i coordinada per a l’empresa pública ADIGSA, que posa en marxa un programa específic de mobilització d’habitatges lliures desocupats dins del territori de Catalunya.
Aquest programa consisteix a oferir als propietaris diversos ajuts per estimular-los a cedir els habitatges a ADIGSA o al gestors de les borses de lloguer social, amb la finalitat d’atendre la demanda de lloguer rebuda per qualsevol de les borses de mediació.

Inicialment, començarem per donar un servei de 30 hores setmanals que s’ han distribuït amb els següents horaris:

MATINS:
De dimarts a divendres de 10 a 2/4 de 3h
Dissabtes de 10 a 2h

TARDES
Dimecres i dijous de 2/4 de 5 a 2/4 de 9h
DILLUNS TANCAT
Tf: 93.830.14.18/ 93.820.80.00

L’Oficina estarà  ubicada a Can Carner, a la seu del Consorci, i el funcionament serà com la resta dels serveis itinerants i descentralitzats,  és a dir ens desplaçarem a les Oficines del Consorci de cada poble segons s’haurà convingut prèviament.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=436