El regidor de Joventut dimiteix per discrepàncies amb la política urbanística
Data Dimecres, 24 de gener a les 15:45:00
Tema políticaJordi Autet, regidor de Joventut, Festes i Benestar Social per CiU a l'Ajuntament de Moià, va anunciar la seva dimissió per sorpresa en el ple que es va celebrar aquest dimarts. Autet va dimitir en desacord amb la política de creixement urbanístic de l'equip de govern.


La sala de plens de l'Ajuntament de Moià estava inusualment plena. I és que el col·lectiu les Llambordes i el grup ecologista el Fanal van convocar els veïns al ple, segons ha explicat Francesc Torras, regidor a l'oposició per MAP-ERC. La convocatòria de les dues entitats, contràries a la política de creixement urbanístic de Moià, va portar més de setanta persones al ple.

Un dels punts de l'ordre del dia era tirar endavant la modificació puntual del pla general de Moià per permetre la urbanització del sector de la Pineda, situat a la sortida del municipi en direcció a Manresa, amb 368 habitatges.

Dintre de l'equip de govern (CiU) hi ha discrepàncies sobre el model de creixement urbanístic que s'aplica a la població, segons Torras, que ha dit que segurament per aquest motiu l'alcalde, Josep Montràs, va decidir retirar el punt de l'ordre del dia.


Després d'aparcar el punt de l'ordre del dia l'alcalde va intentar aixecar de seguida la sessió, però Autet va aconseguir que el secretari fes constar en acte les seves paraules. El regidor va anunciar llavors la seva dimissió. 'Va ser una sorpresa per a tots', ha dit Torras.

Anna Gorchs // ACN

P.D.: Si vols, pots opinar sobre el creixement de Moià. Entra a l’apartat de les enquestes i digues que et sembla.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=493