Gran oferta de productes artesanals i múltiples activitats
Data Divendres, 30 de novembre a les 06:05:00
Tema culturaArriba el fred i amb ell la catorzena edició de la Fira d’Hivern de Castellterçol. Una Fira que aquest any es presenta amb moltes novetats i amb un aire més dinàmic que en les edicions anteriors, gràcies a la participació de la nova Associació d’empreses i comerços de Castellterçol.


Un cop més, el Pavelló Municipal de la vila s’omplirà de més de 50 estands amb productes típics de Castellterçol com també d’altres productes de qualitat dels pobles propers. Hi haurà estands amb embotits, turrons, neules, pasta, centres de taula, ceràmica, vitralls, joieria, roba per a nens, vins selectes, entre molts d’altres productes coneguts de la comarca. A més, les entitats del poble presentaran les seves activitats i els seus productes de manera que hi haurà una oferta ben variada. Tanmateix, s’exposaran maquetes de tren de grans dimensions i a l’exterior hi haurà una exposició d’uns 1.000m2 de maquinària agrícola, industrial i piscines provinents d’empreses del poble.

La Fira s’inaugurarà el dissabte 1 de desembre a les 17h amb la presentació de diorames artístics del Grup de Pessebristes i, tot seguit, hi haurà la inauguració oficial de la Fira d’Hivern.  Les activitats de diumenge començaran amb una visita guiada a la Poua de Cal Revitllat, on el grup de caminaires organitzarà la ruta a peu i després al Pavelló Municipal es presentarà el projecte de rehabilització de les poues de la Ginebreda. I després d’haver obert la gana, el grup d’escudellers de Castellterçol farà una degustació gratuïta de la típica escudella de la vila. A la tarda hi haurà una desfilada de models amb roba i complements de les botigues del poble i els models seran vilatants de Castellterçol de totes les edats. Tot això, acompanyat de cinema infantil, d’un servei de guarderia i d’un bar organitzat pel Club de Futbol Castellterçol.


L’horari de la fira és dissabte i diumenge de les 11h a les 20h i l’entrada és gratuïta. En aquesta edició, la Fira ve acompanyada de múltiples activitats que faran divertir de valent a tots els assistents. Sens dubte, les entitats del poble han volgut estar representades en aquesta fira i, per tant, han organitzat activitats complementàries per tal de dinamitzar aquesta fira i donar-li un atractiu superior que en les edicions anteriors.

Us animem a tots a participar-hi!
Ajuntament de Castellterçol

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=694