L'Agrupament de botiguers i comerciants inicia la campanya de Nadal
Data Divendres, 11 de desembre a les 19:32:14
Tema societatEls comerciants de Moià repartiran 24.190 euros en la campanya de Nadal.

Amb la campanya “Aquest Nadal, comprar a Moià té premi”,  l’ABIC obsequiarà als seus clients butlletes rasca-rasca amb premis immediats a bescanviar a les botigues associades de Moià.

L’Agrupament de botiguers i comerciants de Moià, posa en funcionament aquesta proposta  per tal de premiar la fidelitat dels seus clients durant les festes de Nadal.

Amb gairebé una cinquantena d’establiments adherits a la campanya, a partir del dissabte dia 12 de desembre, cada compra que es faci en un d’aquests comerços s’obsequiarà amb un butlleta rasca-rasca que tindrà premi immediat en forma de descomptes valorats en més de 24.000 euros, repartits en butlletes de diferent valor per bescanviar a la botiga indicada al seu dors.

A part dels descomptes a realitzar en les botigues de Moià durant les festes de Nadal, les butlletes també tenen altres premis com poden ser els abonaments per els inflables infantils que hi haurà instal·lats al poble durant les vacances de Nadal, entrades pel gran teatre del liceu o visites turístiques per la zona.

Una xocolatada popular durant el matí del dissabte dia 12 de desembre donarà el tret de sortida a la campanya que preveu repartir prop de 30.000 butlletes durant els dies que durarà la promoció.


Per a més informació:
Pere Vilar –president de l’ABIC-  605.68.07.95
Consorci del Moianès- Teresa Soler- 93.830.14.18- solerft@diba.cat
Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=858