Segueix-nos també a facebook
|
|
| | Meteo Moià | | Meteo l'Estany | | Meteo Collsuspina | | Meteo Monistrol |
| Meteosat | |
|
| |
Moià: 1a edició Ecofira / Ecofòrum de l'off road del Moianès
|
|
El circuit verd de Moià és una instal·lació esportiva per la pràctica de les diferents especialitats de motociclisme de fora carretera, compta doncs amb diferents circuits (Resistència, Enduro, Motocros, Trial, Xtremes, Supercros,....). El circuit verd compta, també, amb circuits per les bicicletes. Al circuit verd, propietat de l’Ajuntament de Moià i el Moto Club Moianès, s’hi celebren moltes activitats al llarg de l’any, tant de lleure com curses de competició.
El Moto Club Moianès que és el gestor del Circuit, va ser el creador de les “24 hores de resistència sobre Terra de Moià” (1972); primera prova d’aquestes característiques que es va fer arreu del món, de la que fins ara s’han celebrat 35 edicions.
Una aposta per l’off road eco
L’ajuntament i el Moto Club han fet una aposta molt decidida per les tecnologies ECO i, fruit d’aquest convenciment, organitzen pels dies 21 i 22 de setembre un esdeveniment que pretén ser el punt de trobada de tot l’univers “eco off road“. És a dir: fàbriques, importadors, tallers mecànics, pilots, aficionats, experts, directius, creadors de prototipus, ciutadans, usuaris i administracions.
Hi haurà dos grans espais: La Ecofira i l’Ecoforum. Així com una activitat promocional per joves i adults que es durà a terme al propi poble de Moià.
Participants confirmats a la ecofira de l’off road:
Marques comercials:
Mecatecno, Talaria, Electric Motion, KTM, Gas-Gas, Husqvarna, Surron, …
Prototipus dels equips universitaris de Mortostudent presents a la ecofira
E3 Team, Moto Spirit i E-powered Racing, tots tres de diferents escoles tècniques superiors de la UPC.
|
Moià: Biblioteca de Moià - Agenda setembre 2024
|
|
Nova activitat:
Tertúlia sobre literatura infantil, adreçada a pares, avis, tietes i mestres...
A càrrec de la Mireia Pujol i la Vero Hernando.
Inscripcions i més informació a la Biblioteca, b.moia@diba.cat, 938300674
Primera sessió: dijous 10 d’octubre a les 17.30
Places limitades.
Dimecres 25 de setembre a les 19.30
Book Club: Tertúlia en anglès sobre la novel·la Song of Salomon de Toni Morrison, a càrrec de la traductora Laura Patricio.
A partir de 23 setembre
Exposició de pintures de Susana Lladó: ‘Silencis’
La pintura abstracta i figurativa de Susana Lladó és una pintura que es desplega des de l’emmudiment de la paraula per acollir ressonàncies del seu univers intern.
Divendres 27 de setembre a les 19.30
Xerrada ‘El silenci (neuronal) com a receptacle creador’ a càrrec de la pintora Susana Lladó, i inauguració de l’exposició de la mateixa artista que es podrà visitar a la biblioteca.
Organitza el Cercle Artístic del Moianès.
Dilluns 30 de setembre a les 19.30
Tertúlia literària sobre A l’horitzó d’Hernán Diaz, a càrrec de Marià Baqués.
Biblioteca de Moià
|
Valorava la possibilitat de fer servir el diminutiu “tastet” , però em decidia finalment per la forma que trobes al títol, perquè malgrat tornar al Vallès amb ganes de més Lluçanès, l’experiència que vivíem el dissabte 13 de setembre, el Tomàs Irigaray Lopez i l’Antonio Mora Vergés, ens deixava bon gust de boca. Havíem sortit a les 8,00 de Sabadell i preníem un cafè a Les Comes, a la Plaça Major de Sant Feliu Sasserra prop de les 9,00 ; allà com a Castellar del Vallès era Festa Major, i desistíem – a la força – de recollir imatges de Santa Magdalena, perquè just davant la porta hi havia un vehicle aparcat. Potser un altre dia, oi?
Teníem més sort a la següent destinació; la torre del Castell de Quer, just a l’entrada de Prats de Lluçanès, se’ns oferia majestuosa en un mati en el que gaudíem d’un cel net i lluminós i d’una temperatura fresca però molt agradable. Costa recollir imatges de Santa Llúcia de Quer, envoltada d’altres edificis. Ens arribàvem fins a Santa Eulàlia de Pardines, quina particular situació justificaria – aquí si – l’ús del topònim Quer [ pedra ]. Prop del lloc, dalt d’un serrat es troba el cementiri d’aquesta parròquia.
L’Oficina de Turisme de Prats de Lluçanès ens facilitava tota mena d’informacions, dades i plànols; aquest material serà molt útil en les setmanes i mesos propers.
Ens arribaríem fins a Sant Sebastià on s’estan fet tasques d’arranjament i neteja, ens expliquen que la seva esplanada és la línia d’arribada de les curses dels Elois.
|
Moià: Mercat de Vi i Formatge
|
|
Els formatges del Moianès protagonistes del mercat.
Any rere any, en el tradicional Mercat de Vi i Formatge de la Festa Major de Moià hi tenen més protagonisme les formatgeries moianeses. A més de Montbrú que hi ha participat des de la primera edició, també hi seran en aquesta edició les formatgeries Badó formatges i Alpines les Feixes de Moià i Caterí, cuinant formatges, de Calders. A més, de les culleres i d'altres útils de cuina fets amb fusta de boix del moianès Josep Portet.
La resta de parades fins a una vintena seran un bon festival gastronòmic amb vins de les D.O. Empordà i Costers de Segre, vermuts de Calonge, embotits de la Garrotxa, ratafies, olives,...etc.
El mercat es farà com és costum el segon diumenge d'aquest mes d'agost, el dia 11 al matí, als carrers Sant Antoni i Rafel Casanova, al costat del mercat setmanal de cada diumenge al matí.
Us hi esperem amb els vostres amics /ges i coneguts /des a més de recomanar-vos ser matiners!!!
|
Moià: Biblioteca de Moià - Agenda agost 2024
|
|
Bibliopiscina
Durant tot el mes d’agost podeu gaudir de la bibliopiscina a la piscina municipal: consulta de revistes, contes infantils, còmics, novel·les... lectura refrescant per fer passar la calor.
BiblioParc
Vine a gaudir de la biblioteca al Parc. Consulta de llibres i revistes a l’ombra dels plataners.
Cada tarda de 18 a 20h, menys els dies que hi ha activitats.
Tot el mes d’agost
Exposició: ‘Parlem Picasso’
Parlem Picasso, commemora el 60è aniversari de la inauguració del Museu Picasso a Barcelona i el 50è aniversari de la mort de l’artista. Aquesta mostra fa un recorregut amb textos i imatges per la relació entre l’artista malagueny i Barcelona, així com amb Horta de Sant Joan, Gósol i Cadaqués.
Produïda per Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Museu Picasso.
Dijous 1 d’agost a les 19
‘Explica’m un secret... al parc’ amb Moi Aznar.
Aquest parc guarda un munt de secrets, aquest parc guarda alguna sorpresa...
Si veus un barret al mig del parc, no et preocupis per què algú se l'ha deixat i segurament el vindrà a buscar. Només cal que esperis i algú màgic apareixerà.
|
Es troba entre els termes municipals de Sant Feliu de Codines i Caldes de Montbui, sembla ser que pertany a aquest darrer. S’hi accedeix amb vehicle des del trencall que trobareu un cop superat el Santuari del Remei.
La carretera fins a les parets de l’ermita de Sant Sebastià, te el ferm en bon estat, i si us agrada fer corbes de ben segur que us semblarà una delícia; en cas contrari, la trobareu llarga, pesada i del tot desaconsellable per fer-la amb canalla menuda o persones que pateixen mareig.
L’accés a peu es possible des de Caldes de Montbui,. Gallifa, Sant Feliu de Codines, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Sentmenat.
Del poble n’hi ha constància des de 1.065, i formava part de la llarga llista de llocs que depenien del Monestir de Sant Cugat; justament fou una decisió de l’Abadia aixecar l’església romànica on s’honorava i s’honora a Sant Sebastià.
En ocasió de la exposició Universal de 1828-1929, i formant part de l’anomenat Poble Espanyol, es reproduí aquest singular temple.
El nucli de població principal i més antic, es troba en una fondalada tot baixant del Farell, anomenat primerament Montmajor; des d’aquí se’ns obre una vall que amb l’única excepció del Castell de Gallifa que sobresurt dins d’un mar de verd arriba fins als cingles; escassament deu cases distribuïdes en un parell de minúsculs carrers, que coincideixen formant un angle recte; la plaça que dona accés a l’església, ho fa també en la seva part inferior, al restaurant anomenat La Rectoria, que obre les seves portes els divendres, dissabtes i diumenges, la part més elevada del poble es justament el petit cementiri on acaronats pel sol, descansen eternament els habitants de Sant Sebastià cridats ja a la casa del Pare Celestial.
|
Moià: Biblioteca de Moià - Agenda juliol 2024
|
|
A partir de l’1 de juliol
La Bibliopiscina torna a la piscina Municipal, on es podran consultar revistes, contes infantils, còmics, novel·les... lectura refrescant per fer passar la calor.
A partir del 15 de juliol, de 18 a 20h
BiblioParc. Vine a gaudir de la biblioteca al Parc. Consulta de llibres i revistes a l’ombra dels plataners.
Cada tarda de 18 a 20h, menys els dies que hi ha activitats.
Contes (i un taller) a la fresca del Parc:
Dimecres 10 de juliol a les 19h
‘Sons de mar’ a càrrec de La Botzina.
Els àlbums il·lustrats i un munt d’instrument sens apropen a la vida dins el mar. Peixets, crancs, pops, tots ells acompanyats de música i llibre ben bonics. Sessió plena de sons marins fets d’instruments ben singulars; un xilòfon d’aigua, unes petxines, una cargola de mar.. us endinsaran dins l’aigua per descobrir històries que us captivaran.
A partir de 3 anys.
Dimecres 17 de juliol a les 19h
‘Els contes que m’agraden’ amb Clara Gavaldà.
Voleu escoltar els contes que m’agrada explicar? Descobrireu com en Bàrbaro és capaç de superar mil perills, com una vaca molt extraordinària pot pondre un ou, o com un llobató es fa passar la gana. En aquesta hora del conte els finals sorprenents de les històries ens deixaran amb la boca oberta!
A partir de 4 anys.
|
Moianès: 10è aniversari de la Universitat d’Estiu del Moianès
|
|
Enguany la Universitat d’Estiu del Moianès tindrà lloc de l’1 al 7 de juliol.
I ja són 10 edicions consecutives de la Universitat d’Estiu del Moianès!
Deu anys de ser fidels a tres principis: qualitat, proximitat i amb denominació d’origen Moianès.
El Consell Comarcal del Moianès i la Fundació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull organitzen la Universitat d’Estiu del Moianès, amb la incorporació, en aquesta 10a edició, de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. La Universitat d’Estiu és oberta a tothom, ciutadans del Moianès i de fora la comarca, i vol ser un punt de referència alhora d’oferir una formació continuada i de qualitat al Moianès.
Enguany, oferim dues formacions, una jornada i diverses activitats gratuïtes en el marc del 10è aniversari.
La primera de les formacions, el curs de Patrimoni i Història: el Moianès en temps de guerres, organitzat en col·laboració amb l’Associació Cultural Modilianum, proposa una mirada sobre com van afectar la nostra comarca i la seva gent diferents conflictes bèl·lics.
La segona de les formacions ens donarà eines de millora per a la vida emocional, entenent la salut emocional com a pilar de la salut global.
Les persones participants a un dels dos cursos sencers seran obsequiades per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural amb un abonament de Bat a Bat, que els permetrà visitar i gaudir de 30 espais patrimonials de Catalunya.
En quant a la jornada: La ciència (també) és cosa de Dones, gratuïta i oberta a tothom, pretén donar visibilitat al paper de la dona en la ciència i motivar la seva participació en carreres STEAM. En d’altres, comptarà amb la participació de la Directora de la Fundació Institució dels Centres de Recerca de Catalanya (iCERCA).
Finalment, el diumenge 7, també l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural ens ofereix visites narrades a la Casa-Museu Prat de la Riba de Castellterçol.
T’hi esperem. Comptem amb tu!
Consulta el programa sencer en el següent enllaç: https://www.ccmoianes.cat/actualitat/noticies/universitat-destiu-del-moianes-2024-10a-edicio-.html
Per més informació i inscripcions al Consell Comarcal del Moianès / 93 820 80 00 / ccmn.cultura@ccmoianes.cat
Consell Comarcal del Moianès
|
Moianès: 21 joves del Moianès han estat becats per la Fundació Impulsa
|
|
21 joves del Moianès han estat becats per la Fundació Impulsa per poder cursar estudis de Formació Professional.
Per quart any consecutiu, joves de la Fundació Impulsa al Moianès han pogut rebre una beca per a cursar estudis de Formació Professional. En total han estat 21 joves amb talent i motivació però en situació de vulnerabilitat socioeconòmica que se'ls ha becat per a poder cursar estudis de FP. Ha estat possible gràcies a la Beca Impulsa i a l'acompanyament que els ofereix l'entitat, amb el suport aquest curs, també, de 17 mentors.
L'acte de tancament del curs escolar es va fer el passat 11 de juny i va comptar amb la presència de l'alcalde i el 1r tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Castellterçol, Sr. Toni Massot i Sr. Albert Obrero respectivament; l'alcalde i el regidor de l'Ajuntament de Castellcir, Sr. Eduard Guiteras i Sr. Isma Monfort; la presidenta del Consell Comarcal del Moianès i la tècnica d'educació, Sra. Laia Bonells i Sra Ruth Fernández, respectivament; així com l'Ambaixadora a la comarca, Sra. Anna Guixà.
A l'acte hi van assistir els joves becats al Moianès, els quals se'ls entregava el diploma de finalització del curs del Cicle Formatiu de Grau Mig o de Grau Superior. A la comarca del Moianès se n'han graduat 4 dels 5 que hi havia en curs. I amb una bona perspectiva pel curs vinent, ja que s'han rebut 21 sol·licituds de joves per a rebre la Beca Impulsa.
A la comarca del Moianès, com en la resta de territoris, la Fundació Impulsa aposta i es nodreix del treball en xarxa i es vol posar de relleu la col·laboració amb organismes i entitats que ens faciliten la gestió al territori tals com els Centres Educatius, Consell Comarcal del Moianès, Ajuntaments, Serveis Socials i Ocell de Foc.
|
Bages: Sant Salvador de Vallformosa o de Servitge a Rajadell
|
|
No tenia clar si estava retratant aquesta esglesiola quan m'aturava al capdamunt d'un camí, al costat del tancat del que fou Mas senyorial de Servitge.
L'enciclopèdia de Catalunya diu en relació al indret: Vallformosa. Poble del municipi de Rajadell (Bages), al vessant de migdia de la serra del Coll, divisòria d'aigües de les rieres de Castellfollit i de Rajadell. La vil·la de Vallformosa és documentada en una butlla del 978. L'església de Sant Salvador, annexa a l'actual mas Servitge, fou una de les set filials de la seu de Manresa, d'ençà del segle XI.
De la descripció tècnica de Sant Salvador reprodueixo: Es tracta d'una església historicista de caire gòtic, de la qual en destaca una portalada lateral. Aquesta presenta un arc de mig punt adovellat que alterna el color blanc i el rosa, i dues columnes a banda i banda que també juguen amb aquests colors. Tot el conjunt està en mal estat.
Església d'estil historicista i neoclàssic, de notable interès arquitectònic i artístic. Les voltes i la decoració mural, d'un classicisme de força qualitat, són els elements més valuosos. La Vallformosa és coneguda documentalment a partir d'una butlla del Papa Benet VII, de l'any 978. L'església de Sant Salvador apareix esmentada per primera vegada el 1282. Aquesta església, igual que la de Monistrol, tenia el rang de parròquia. Al segle XI les terres de la parròquia formaven part del terme de Manresa. La senyoria sobre les terres de Vallformosa corresponia a la família dels Eimeric. Sembla ser que el paborde de la Seu de Manresa (de la que durant molts anys la parròquia va ser filial) i el veguer de Manresa també hi exerciren drets senyorials. El 1576 l'hereva dels Cruïlles (aleshores els senyors de Rajadell) es casà amb Bernat d'Eimeric. D'aquesta manera s'ajuntaven totes les jurisdiccions de l'actual terme de Rajadell sota una sola família: els Cruïlles Eimeric. Tanmateix l'església ha sofert molts canvis, i de la construcció primitiva no sembla que en quedi res. L'actual edifici neoclàssic es pot datar pels volts de 1772, segons les marques de les rajoles.
|
Moià: Biblioteca de Moià - Agenda juny 2024
|
|
Durant el mes de juny
Exposició dels alumnes del Cercle Artístic del Moianès.
Dimarts 11 de juny a les 18
BiblioLab: ‘Bombolles quadrades’ a càrrec d’EscueLab
En aquest taller, s’investiga la manera d’elaborar bombolles amb formes diverses. Aprenen sobre les estructures que es tensen i repassen conceptes de geometria tridimensional.
Al Parc. A partir de 5 anys.
Inscripcions al 938300674 o a https://bit.ly/tallerbibmoia
Dimecres 12 de juny a les 19.30
Book Club: Tertúlia en anglès sobre la novel·la Where the crawdads sing de Delia Owens, a càrrec de la traductora Laura Patricio.
Divendres 14 de juny a les 19.30
Recital: ‘És curiós, els raps tenen boca de rap’. Una crònica sobre Joan Fuster, l'assagista valencià.
Interpretat per Alícia Arisa, Paqui Cruz, Baltasar Fonts i Xavier Paniello. Amb la col·laboració de Núria Capdevila.
Divendres 21 de juny a les 19.30
Trobada de clubs de lectura al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona per veure l’obra de teatre ‘Coral Romput’ inspirada en el poema de Vicent Andrés Estellés, interpretada per Pere Arquillué i música de Toti Soler.
|
Aportacions: Denúncia comportament motoristes a la B-124, tram Sant Llorenç Savall a Calders
|
|
Sóc usuari de cotxe, els matins dels dissabtes, diumenges i festius de la carretera B-124, tram Sant Llorenç Savall a Calders en els 2 sentits.
Aviso i denuncio el comportament d'alguns motoristes que converteixen aquesta carretera en un circuit de velocitat. No pot ser que a cada corba tinguis el dubte de quina moto sortirà pel meu costat de circulació. A més de l'ensurt, tenen lleis quan et queixes.
El control de trànsit en aquesta carretera entre les comarques del Moianès i el Vallès Occidental no existeix. Mai he coincidit amb cap cotxe / moto de Mossos d'Esquadra ni control estàtic de velocitat. Per aquests motius, crec que se n'aprofiten alguns motoristes. Proposo mesures immediates i urgents per fer fora aquests motoristes d'aquesta carretera, sabent que malauradament i a continuació, trobaran altres carreteres per fer el mateix.
Josep M. Rierola
37266802 V
|
Sant Llorenç Savall celebrarà el diumenge, dia 12 de maig al matí, la Fira de Sant Ponç que és el patró dels herbolaris i apicultors en el moment de l’any on es comercialitzen de manera tradicional les melmelades, els arrops, les mels i demés llaminadures i dolços natural.
Hi haurà més de 20 parades entre les pròpies de la temàtica, així com d’altres d'aliments i d'artesanies no alimentàries.
La Fira s’ubicarà a l’Avinguda Catalunya i també a la plaça Major on hi haurà a les 11h. un taller de " fer melmelades " a càrrec de l’Associació Gastronòmica i Cultural TitaVivi de la comarca d’Osona. L’assistència en aquest taller és gratuïta prèvia inscripció a l’Ajuntament.
També i durant tot el matí, la Cía Bitxicleta farà petites accions d’animació infantil itinerant.
Aquesta Fira-mercat serà una bona oportunitat per descobrir, conèixer i comprar aliments naturals i artesans fets a la població i a la comarca com la mel, el vi, la ratafia, les verdures, els embotits, etc.
Us hi convidem a venir a tots i a totes!!!
Ajuntament de Sant Llorenç Savall
|
Aprofitàvem el temporal d’aigua dels darrers dies per arribar-nos el Tomàs Irigaray Lopez i l’Antonio Mora Vergés, fins a Sant Quirze de Safaja.
Teníem la certesa de poder veure i sentir - com en poques ocasions en els darrers anys - , la caiguda de l’aigua des d’una alçaria propera als 10 metres fins al fons del barranc, i fer-ho alhora des de sota aquesta magnifica bauma, que la nostra espècie ha vingut fent servir d’ençà que existim.
La balma de l'Espluga de Sant Quirze Safaja 585 mts. N 41º 43.854 E 2º 09.629 presenta tres fases; la primera és de caràcter epipaleolític, la segona fase està caracteritzada per una indústria lítica de raspadors, perforadors i geomètrics, encara sense ceràmica; la tercera fase s’inicia amb geomètrics, escassa ceràmica llisa, seguida per ceràmica cardial i tipus Montboló. Els testimonis més antics han aparegut en les excavacions fetes l'any 1.960, on a cinc metres de profunditat es trobà únicament material lític. Durant el Neolític Mitja, els assentaments es construïen a l’aire lliure de manera majoritària, tant als meandres dels rius com a les planes. En el Neolític Final es van tornar a emprar les coves, per la qual cosa van tornar a existir els dos tipus d’hàbitat de manera alternativa segons els llocs geogràfics que s’ocupaven.
|
Moià: Biblioteca de Moià - Agenda maig 2024
|
|
Expo i activitats ‘Volta al món en 80 llibres’
Exposició ‘La volta al món en 80 dies’, commemorem els 150 anys de la primera edició de la novel·la de Jules Verne.
Divendres 3 de maig a les 11.15
Taller: ‘Química a la cuina’
Saps quan hem de tirar la sal per aconseguir un bon caldo? I per fer patata i mongeta tendra? Experimentem amb l’osmosi, el bany-maria i les truites, per tal d’arribar a ser, no només bons cuiners o cuineres sinó científics i científiques.
Es realitzarà a la biblioteca amb alumnes de 3rESO de l’Institut Moianès. A càrrec d’eXplòrium.
Moianasencs voltant pel món
Divendres 10 de maig a les 19.30 ‘Trekking per les terres de Ladakh ‘el petit Tibet’ a l’extrem occidental de l’Himàlaia per Montserrat Berengueras i Jaume Planas.
Un racó únic al món, de paratges naturals espectaculars.
Divendres 17 maig a les 19.30
‘Del Cap Nord a Moià en bicicleta’ per Pol Miranda Alibés,
Amb la col·laboració de El Fanal.
Dimarts 14 de maig a les 17.30
Taller: ‘Fes el teu moc (slime)’.
Crearem el nostre propi slime seguint el mètode científic. Afegirem i mesclarem amb precisió les substàncies adients i crearem un fluid no newtonià, desafiant així la classificació sòlid-líquid. Compte, que l’exactitud en les mesures és important perquè el moc sigui prou viscós.
A càrrec d’eXplòrium. A partir de 5 anys. Places limitades.
Inscripcions a la biblioteca (b.moia@diba.cat i 938300674) i a https://bit.ly/tallerbibmoia
|
| |
La Galeria fotogràfica, web recomanada per patrimoni.gencat
|
|
Hem rebut 9237211 impressions des de maig 2005
|
Dijous, 11 d'abril | · | Basílica romànica de Sant Andreu de Sagàs |
Dimarts, 02 d'abril | · | Biblioteca de Moià - Agenda abril 2024 |
Dilluns, 01 d'abril | · | Gairebé 300 sol·licituds per rebre la beca Impulsa el curs vinent |
Dilluns, 18 de març | · | El pont del Rossinyol i el pas de la Foradada de Sant Miquel del Fai |
Dilluns, 04 de març | · | FIRA de la DONA de Sant Llorenç Savall |
Diumenge, 03 de març | · | Biblioteca de Moià - Agenda març 2024 |
Dijous, 22 de febrer | · | Tercera edició del Mercat d'Olis i Vins a Manresa |
Dimecres, 07 de febrer | · | Sant Vicenç de Torelló, o Lloriana de Ter |
Dijous, 01 de febrer | · | Biblioteca de Moià - Agenda febrer 2024 |
Dimarts, 09 de gener | · | Santa Margarida de Vilaltella i el Santuari dels Munts |
Dimarts, 02 de gener | · | Biblioteca de Moià - Agenda gener 2024 |
Dilluns, 18 de desembre | · | Una volta per la riera de Fonts Calents |
Dijous, 14 de desembre | · | Fira de Santa Llúcia a Sant Llorenç Savall |
Dissabte, 02 de desembre | · | Biblioteca de Moià - Agenda desembre 2023 |
Dijous, 16 de novembre | · | Festes de tardor, oli nou i artesania de Cabrianes |
Dijous, 09 de novembre | · | Sant Pere de la Portella, l'abandó imperdonable |
Diumenge, 05 de novembre | · | Biblioteca de Moià - Agenda novembre 2023 |
Divendres, 20 d'octubre | · | Comença la Temporada de Concerts a Moià |
Dimarts, 10 d'octubre | · | La Ginebreda i la capella de Sant Gaietà |
Dimecres, 04 d'octubre | · | Biblioteca de Moià - Agenda octubre 2023 |
Articles Vells
|
|