Cicles formatius de Grau Mitjà
Data Divendres, 19 de novembre a les 20:17:49
Tema economiaEL CONSORCI DEL MOIANÈS IMPARTEIX UN CURS PER ACCEDIR ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

El Consorci del Moianès ha inclòs en la seva oferta formativa per adults del curs 2010 – 2011 el curs de preparació per la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà, A partir de classes presencials que es porten a terme de dilluns a dijous de 7 a 10 del vespre a Can Carner (Moià), els alumnes es preparen per superar amb èxit la prova que els permetrà accedir a la oferta formativa de cicles formatius existents. Les classes es porten a terme des del mes d’octubre passat i s’allargaran fins a l’abril de 2011 ja que la data de la prova d’accés està prevista pels volts del mes de maig.

Aquesta actuació s’inclou en el projecte educatiu de Moianès ja que el seu objectiu principal és afavorir l’èxit escolar i millorar l’ocupabilitat dels habitants mitjançant la formació i la professionalització per poder accedir a un lloc de treball. Aquesta actuació està finançada pel Consorci del Moianès i la Diputació de Barcelona. 

Actualment les classes compten amb uns 25 alumnes però fins a desembre hi ha places disponibles per aquelles persones que hi vulguin participar. Per fer-ho cal que s’inscriguin al Consorci del Moianès (93.830.14.18 o bé formacio@consorcidelmoianes.cat).

Per més informació:

Consorci del Moianès
93.830.14.18
consorci@consorcidelmoianes.cat  
www.consorcidelmoianes.catAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1004