Activitats del Moianès desembre 2010 - gener 2011
Data Divendres, 03 de desembre a les 17:02:09
Tema culturaDESEMBRE 2010

DIJOUS 2 DE DESEMBRE
- Moià. A les 5h de la tarda, a Can Carner, Cuina Festiva, amb la col·laboració de Xavi Sañé, cuiner de Casa Mas alimentació. A les 8h de la tarda, a Can Carner, Conferència: "La Reforma Laboral", a càrrec de Jesús Geli, advocat. De 2/4 de 7h a 9h del vespre a l’Auditori Sant Josep, Jornada “Eines de col·laboració entre el sector públic i el sector privat com a motors de desenvolupament”.

DIVENDRES 3 DE DESEMBRE

- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.
- Moià. A les 10h del vespre, a l’Auditori Sant Josep, Concert dels amics del Jazz.

DISSABTE 4 DE DESEMBRE
- Calders. A les 8h del matí, amb sortida des de Cal Soldevila, Excursió a la Fira de l'Avet d'Espinelves (inscripcions a l'Ajuntament). A les 4h de la tarda, a CACIS (El forn de la Calç), Inauguració Exposició / Instal·lació de José Carlos Balanza.
- Castellterçol. A 3/4 d'1h del migdia, al local dels Arrels (Escoles Velles), Benedicció i Inauguració de l'Exposició de Pessebres Monumentals i Diorames de Castellterçol, de l'Agrupació de Pessebristes. A les 6h de la tarda, al Museu Prat de la Riba, Inauguració de l'exposició "Una petita pinzellada per un somriure", de Montserrat Soler.
- L'Estany. A les 10h de la nit, al Cine, Gino Diamantini & Band en concert. Nit Revival anys 60-70-80 per a totes les edats.
- Moià. A les 9h del vespre, a l'Auditori Sant Josep, Concert de Joventuts Musicals : José Antonio Domené (arpa).

DIUMENGE 5 DE DESEMBRE
- Castellterçol. Tot el dia, pel casc antic de la vila, Fira d'Hivern de Castellterçol.
- L'Estany. A les 4h de la tarda al cine, Campionat de ping-pong. A les 11h de la nit, al cine, Música amb el DJ Pere.
- Moià. A les 5h de la tarda, a l'Auditori Sant Josep, Presentació del llibre "Francesc, amic vostre", de Carles Riera. Sortida d'esquí de fons a l'estació de Tuixen la Vansa; per quedar cal contactar per correu acpuigrodo@gmail.com.


DILLUNS 6 DE DESEMBRE
- L'Estany. A les 10h del matí, a la Plaça, Passeig al voltant de l'Estany (8,5 km). De 4 a 7h de la tarda, al Cine, Scalextric gegant de 25m de corda de 4 pistes.

DIMARTS 7 DE DESEMBRE
- L'Estany. A partir de les 4h de la tarda, al Cine, Activitats per a la Quitxalla.
- Moià. A les 20h, a l’Auditori Sant Josep, Parlem del Parc de Moià, amb el ponent Xavier Serrano.

DIMECRES 8 DE DESEMBRE
- Castellcir. A 2/4 de 12h del matí, a la Plaça de l’Era, “Il·luminem la nit de Nadal pel Quart món”. Venda de rams i espelmes.
- L'Estany. 18a Fira de l'Estany. De 9h del matí a 2h del migdia, Parades d'artesans, pintors i entitats. 2a Trobada de plaques de cava de l'Estany, només aquest dia a la venta el cava de l'Estany! 39è Concurs de Pintura ràpida. Jocs per a totes les edats, passejada en ponis per la quitxalla, Exposició de brodats a Cal Errando. Espai Tasta'm amb taller infantil de fer coques de vidre, llardons amb sucre i sal i vermut de pagès. De 2/4 d'11 a 2/4 de 12 del matí, a la biblioteca, Contacontes amb Míriam Cid. A 2/4 de 12h del migdia, a la Biblioteca, Projecció del DVD "L'Ecomuseu del Moianès en obres". A la 1h del migdia, a la Plaça, Ballada de Gegants. A continuació, a la plaça, 4a Trobada d'Estanyencs voltant pel món. A 3/4 de 12h del migdia, a la plaça, Lliurament de premis del 39è Concurs de Pintura ràpida. A les 5h de la tarda, al cine, Concert i Ball amb Cafè Trio.
- Monistrol de Calders. A les 5h de la tarda, al Bar Centre Recreatiu, Taller: fem un Tió.

DIVENDRES 10 DE DESEMBRE
- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.
- Moià. De 6h de la tarda a 1/4 de 10h del vespre, a Can Carner, Jornada informativa “La Biomassa Forestal al Moianès”.

DISSABTE 11 DE DESEMBRE
- Calders. A les 10h del matí, al Centre Cultural, Trobada del TIP-TEC (taller d'identificació de plantes del terme de Calders). A 2/4 de 6h de la tarda, al Centre Cívic, El grup musical d'animació de Santpedor ens presenta l'espectacle Visca el Musical, en benefici de la Marató de TV3.
- Moià. De 9h del matí a 2/4 de 2h del migdia, Visites pràctiques al voltant de la Biomassa forestal al Moianès; visites als equipaments municipals de Santa Eulàlia de Puig-oriol i als equipaments particulars de El Canadell. A les 8h del vespre, a l'Ateneu La Pólvora, Campionat joc de cartes Ràpid.

DIUMENGE 12 DE DESEMBRE
- Moià. De 10h del matí a 8h del vespre, a la Plaça Sant Sebastià, Fira del Tió, i a les 5h de la tarda, Presentació de la mascota de l’ABIC. A les 8h del vespre, a l'Ateneu La Pólvora, Cinema: Las uvas de la ira.

DILLUNS 13 DE DESEMBRE

- Moià. De 3/4 de 10h del matí a les 5h de la tarda, Benchmarking pel Moianès: Ruta pel Moianès Sud (inscripció prèvia al Consorci). De 2/4 de 6h a 2/4 de 8h del vespre, a la Biblioteca, Tarda de Tallers: Taller Nadalenc (per a nens i nenes a partir de 5 anys).

DIMECRES 15 DE DESEMBRE
- Castellterçol. A la tarda, a la Biblioteca, Sessió de cinema, amb la pel•lícula "Fahrenheit 451", basada en la novel•la de Ray Bradbury.
- Moià. De 2/4 de 6 a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, 1ª trobada de l’Atrapallibres 5è sobre “El Meu germà, el geni”.

DIJOUS 16 DE DESEMBRE
- Calders. A les 6h de la tarda, a la Biblioteca, Contacontes amb Elisa Jorba.
- Moià. A les 8h de la tarda, a Can Carner, Conferència: "El programari lliure adreçat a empreses i emprenedors".
- Santa Maria d’Oló. De 10h del matí a 1h del migdia i de 4h a 8h del vespre, al Racó TIC, Taller de Creació de Postals de Nadal.

DIVENDRES 17 DE DESEMBRE
- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.
- Moià. Els petits a 2/4 de 7h de la tarda, i els grans a 1/4 de 8h del vespre, a l’Auditori Sant Josep, Audició de Nadal de l’escola municipal de Música de Moià.

DISSABTE 18 DE DESEMBRE
- Castellterçol. A les 10h del matí, al Centre Espai Escènic, Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música Joaquim Serra.
- Moià. A la tarda, a l’Auditori Sant Josep, Concert de Nadal de l’Escola de Música. A 2/4 de 10h de la nit, a l’IES, actuació de l’Escola Municipal de Dansa: “Nit de Somnis”.
- Monistrol de Calders. Dia de la Dona del Moianès, amb tallers, activitats, xerrades… i xocolatada.
- Santa Maria d’Oló. A les 6h de la tarda, dalt el poble a l’Església Vella, l’Escola de Música, fa el Concert de Nadal.

DIUMENGE 19 DE DESEMBRE
- Castellterçol. Al llarg del matí, amb sortida des de la Plaça Vella, Pare Noël visita a la gent gran que viu sola.
- Moià. Durant el dia, al Golf Montbrú, Trofeu de Nadal: Scramble Parelles (Exclusiu Socis i Convidats). De les 11h del matí fins a les 2h del migdia, a la Plaça del Colom, Ballada de Country per la Marató de TV3; balls country per a tots. Sortida d'esquí de fons a l'estació de Tuixen la Vansa; per quedar cal contactar per correu acpuigrodo@gmail.com. A les 8h del vespre a l'Ateneu La Pólvora, Cinema: Ink.
- Monistrol de Calders. A les 6h de la tarda, al Centre Parroquial, Presentació del llibre : “Monistrol de Calders, del calaix, una imatge i una història”.
- Sant Quirze Safaja. III Pedalada Popular – Marató de TV3. Inscripcions a partir de 2/4 de 9h del matí al Parc de l’Aigua. Sortida a 2/4 de 10h del matí.
- Santa Maria d’Oló. Durant tot el dia, des de les 10h del matí fins a les 7h de la tarda, dalt el casc antic del poble, Fira de Nadal de Santa Maria d’Oló, amb parades de productes de la terra i artesania, demostracions d’oficis antics, i múltiples activitats per a tots els gustos i edats; animació infantil, taller de malabars, espai Tasta’m, cafè concert, concert de nadales, de gospel, ...

DIMARTS 21 DE DESEMBRE
- Castellterçol. De 3h a 5h de la tarda, al Centre Espai Escènic, Cantada de Nadales dels alumnes del CEIP Ramona Calvet.

DIJOUS 23 DE DESEMBRE
- Moià. A les 6h de la tarda, a la Biblioteca, Contes amb gust de torrons, a càrrec de Clara Gavaldà.

DIVENDRES 24 DE DESEMBRE
- Castellcir. A 2/4 de 8h de la tarda, al Casal, Caga Tió.
- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte. A les 6h de la tarda, a la Plaça Vella, Caga tió Gegant per a tots els nens i nenes. A les 10h del vespre, a l'església de Sant Fruitós, Missa del Gall amb la coral Castellterçol.
- Moià. Cantada de Nadales pels carrers de Moià de l’escola municipal de música de Moià. A les 5h de la tarda a l’Escola de música, a 2/4 de 6h a la Llar avets, a les 6h a l’Hospital i a 2/4 de 7h de la tarda a la Plaça del CAP. A les 7h a la Plaça del Colom, Caga Tió amb animació infantil i cantada de Nadales, a càrrec de l’escola municipal de Moià. A la tarda, a l’Esplai, Els Pastorets, interpretats pels nois i noies de 4art d’ESO.
- Monistrol de Calders. A les 5h de la tarda, al Centre Recreatiu, Caga Tió per la mainada.
- Sant Quirze Safaja. Missa del Gall. A les 12h de la nit, a la sortida de la missa, hi haurà coca per tothom.
- Santa Maria d’Oló. A les 10h de la nit, a l’Església de baix el poble, Missa de Nadal acompanyada pel Cor Parroquial. A la sortida , coca i xocolata per a tothom.

DISSABTE 25 DE DESEMBRE
- Calders. A les 7h de la tarda, al Centre Cívic, Concert de Nadales a càrrec del Grup de Caramelles. A continuació, Representació del conte de Nadal (adaptació d'aquest conte del llibre Miquelet el Cargolaire, de Lluís Cerarols.
- Castellterçol. A les 12h del migdia, a l'església de Sant Fruitós, Missa de Nadal. A les 8h del vespre, al Centre Espai Escènic, Pastorets a càrrec del Grup Nou de Teatre.
- Moià. A les 9h del vespre, a l'Ateneu la Pólvora, Sopar de sobres de Nadal.
- Monistrol de Calders. A les 7h de la tarda i a 2/4 de d’11h del vespre, al Centre Parroquial, Teatre: El sopar dels Idiotes de Francis Veber.
- Santa Maria d’Oló. A 2/4 de 10h, al Centre Recreatiu, Teatre: El sopar dels Idiotes, a càrrec del Grup Escènic d’Oló.

DIUMENGE 26 DE DESEMBRE
- Castellterçol. A les 8h del vespre, dins l'església de Sant Fruitós, Pessebre Vivent. A 2/4 de 9h del vespre, a l'Església de Sant Fruitós, Concert de Nadal de la Coral Castellterçol.
- Moià. A 2/4 de 8h del vespre, al Pavelló, Dansa Gimnàs.
- Monistrol de Calders. A les 6h de la tarda, al Bar del Centre Recreatiu, Sessió de Quinto.
- Santa Maria d’Oló. A les 12h del migdia, a la Plaça Sant Antoni Mª Claret, Arribada del Patge Reial, Ahmed Alí, per fer-li entrega de les cartes que faran arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. A les 6h de la tarda, al Centre Recreatiu, Teatre: El sopar dels idiotes, a càrrec del Grup Escènic d’Oló (Venda d’entrades una hora abans de l’inici de cada funció).

DILLUNS 27 DE DESEMBRE
- Monistrol de Calders. De 4 a 7h de la tarda, al Centre Recreatiu, Casal de Nadal.
- Santa Maria d’Oló. A 2/4 de 4h de la tarda, sortida del Moviment Júnior cap al recinte del Campi qui Jugui (places limitades).

DIMARTS 28 DE DESEMBRE

- Monistrol de Calders. De 4 a 7h de la tarda, al Centre Recreatiu, Casal de Nadal: Taller de decoració infantil.

DIMECRES 29 DE DESEMBRE
- Monistrol de Calders. De 4 a 7h de la tarda, al Centre Recreatiu, Casal de Nadal.
- Santa Maria d’Oló. A les 4h de la tarda, al Centre Recreatiu, Taller de decoració de Nadal.

DIJOUS 30 DE DESEMBRE
- Monistrol de Calders. De 4 a 7h de la tarda, al Centre Recreatiu, Casal de Nadal.

DIVENDRES 31 DE DESEMBRE
- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.
- Moià. A les 5h de la tarda, a la Plaça de Sant Sebastià, Cursa de Sant Silvestre.
- Sant Quirze Safaja. A les 12h de la nit, Campanades a la Plaça de l’Església. Hi haurà cava i coca.


GENER 2011


DISSABTE 1 DE GENER
- Castellterçol, A les 8h del vespre, al Centre Espai Escènic, Pastorets, a càrrec del Grup Nou de Teatre.
- Moià. A partir de les 7h de la tarda, a l’Espai Cultural Les Faixes, Espectacle Infantil Contes de Nadal, amb la Cia. Tanaka Teatre.
- Monistrol de Calders. A la 1h de la matinada, al Centre Recreatiu, Ball Disco de l’Any Nou.
- Santa Maria d’Oló. A la 1h de la nit, al Centre Recreatiu, discomòbil per donar la benvinguda al nou any, amb el Rutxo.

DIUMENGE 2 DE GENER

- Castellcir. A les 12h del migdia, a la Plaça de l’Era, Taller atxes per la Cavalcada de Reis.
- Castellterçol. De 6h a 7h de la tarda, a dins l'Església de Sant Fruitós, Pessebre Vivent Grup Catequesis. A partir de les 7h de la tarda, amb sortida des de l'Església de Sant Fruitós, Festa del Patge. Entrega de cartes al Bosquet de Can Sedó. A les 8h del vespre, a l'Església de Sant Fruitós, Concert de Nadal.
- Calders. A 2/4 d'1 del migdia, al Centre Cívic, Visita del Patge Reial.
- Moià. A les 12h del migdia, a l’Església de l’Escola Pia, Actuació de la Coral de Moià i la Coral de Santa Eulàlia. Sortida d'esquí de fons a l'estació de Tuixen la Vansa; per quedar cal contactar per correu acpuigrodo@gmail.com. A la 1h del migdia, a la Plaça Sant Sebastià, Arribada del patge Reial. A la tarda, a l’Espai Les Faixes, Els Pastorets, interpretats pels nois i noies de 4art d’ESO.
- Monistrol de Calders. A les 12h del matí, a la Plaça Nova, Arribada del Patge Reial. A les 6h de la tarda, al Bar del Centre Recreatiu, Sessió de Quinto.

DIMARTS 4 DE GENER
- Moià. De 5h de la tarda fins a les 12h de la nit, a l'Ateneu la Pólvora, Marató de Cinema: Els joves.
- Monistrol de Calders. A les 4h de la tarda, al Bar del Centre Recreatiu, Taller de fanalets.
- Santa Maria d’Oló. A 2/4 de 4 de la tarda, a l'Escola Sesmón d’Oló, Taller de fanalets, a càrrec del Moviment Júnior.

DIMECRES 5 DE GENER
- Calders. A les 6h de la tarda, davant del Racó del Pou, Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.
- Castellcir. A les 5h de la tarda, Cavalcada de Reis.
- Castellterçol. Arribada dels Reis Mags d'Orient: cavalcada, xocolatada i lliurament de joguines. A partir de les 6h de la tarda. Itinerari de la cavalcada: Castell de Castellterçol, Residència Josep Brugarolas, Plaça Prat de la Riba (xocolatada), Residència Nature i Pavelló Municipal.
- Moià. Nit de Reis. A les 6h de la tarda Cavalcada i Tirada de Coets.
- Monistrol de Calders. A les 6h de la tarda, a la Plaça Nova, Arribada dels Reis Mags d’Orient.
- Sant Quirze Safaja. A partir de les 6h de la tarda, Cavalcada dels Reis Mags d’Orient.
- Santa Maria d’Oló. A les 6h de la tarda, Cavalcada de reis, que inicien el recorregut des de Cal Purtí, cap a dalt el poble i acabant al Pavelló on es farà l’entrega de regals. A les 12h de la nit, Ball de Reis, amb l’Orquestra Havana. Després Discomòbil.

DIJOUS DIA 6 DE GENER
- Monistrol de Calders. A les 6h de la tarda, al Bar del Centre Recreatiu, Sessió de Quinto.

DIVENDRES 7 DE GENER

- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.

DISSABTE 8 DE GENER
- Calders. A les 10h del matí, al Centre Cultural, Trobada del TIP-TEC (Taller d'Identificació de plantes del terme de Calders).
- Moià. A les 6h de la tarda, a l'Ateneu la Pólvora Curs i Campionat de Botifarra.

DIUMENGE 9 DE GENER
- Moià. Sortida d'esquí de fons a l'estació de Tuixen la Vansa; per quedar cal contactar per correu acpuigrodo@gmail.com.

DIMECRES 12 DE DESEMBRE
- Moià. A les 6h de la tarda, a l'Auditori Sant Josep, Cicle Conferències El Fanal; Moianesencs voltant pel món: "Islàndia volcànica, al nostre ritme", a càrrec de Xavi Bach i Joana Pagès.

DIVENDRES 14 DE GENER

- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.

DISSABTE 15 DE GENER
- Moià. Durant el dia, al Golf Montbrú, Torneig de Reis: Individual Stableford. A les 11h de la nit, organitzar des de l'Ateneu la Pólvora, Concerts: Turn Stile i Antagònics.

DIUMENGE 16 DE GENER
- Moià. Sortida d'esquí de fons a l'estació de Tuixen la Vansa; per quedar cal contactar per correu acpuigrodo@gmail.com.

DILLUNS 17 DE GENER
- Castellterçol. Festa de Sant Antoni Abad. Gremi de Traginers de Castellterçol, Granera, Sant Quirze Safaja i Castellcir.

DIMECRES 19 DE GENER
- Moià. A les 7h de la tarda, amb Sortida des del Casal, Garrofins, Pollo, Teiers i Grallers de Moià, que faran la tradicional Ballada de Sant Sebastià pels carrers de la vila.

DIJOUS 20 DE GENER
- Calders. A les 6h de la tarda, a la Biblioteca, Contacontes amb Marta Esmarats.
- Moià. A les 12h del migdia, Missa Solemne amb l’actuació dels Garrofins. A la 1h del migdia, a l’Hospital Residència Vila de Moià, Ballada del Garrofins.

DIVENDRES 21 DE GENER
- Castellterçol. Festa Major d'Hivern. A les 12h del migdia, a l'església de Sant Fruitós, Missa de Sant Fruitós amb la Coral Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.

DISSABTE 22 DE GENER
- Calders. De 9h del matí a 2h del migdia, a la Plaça Major, VI Fira - Mercat de Sant Vicenç, fira i moltes activitats. A la 1h del migdia, a l'església parroquial, Missa Solemne i cant dels Goigs de Sant Vicenç. A les 2h del migdia, al Centre Cívic, Escudella de Sant Vicenç (inscripcions a l'Ajuntament fins el dia 17 de gener). A 2/4 de 6h de la tarda, al Centre Cívic, Espectacle Infantil amb Muniatto Xou.
- Moià. Entrega de la bandera dels Tres Tombs al nou banderer.

DIUMENGE 23 DE GENER
- Calders. A les 10h del matí, als camps del Sot de la Bruixa, Cros Escolar. A 2/4 de 7h de la tarda, al Centre Cívic, Teatre.
- Castellterçol. Teatre " Simfonies del senyor del nas vermell i altres trifulgues". Contes musicals. (Venda d'entrades a partir del 17 de gener a l'Ajuntament o una hora abans a taquilla).
- Moià. A la 1h del migdia, a la plaça Major, Danses tradicionals.
- Monistrol de Calders. Festa de Sant Antoni Abad. Benedicció dels animals, esmorzar de pagès, cercavila, fira artesans i productes locals, joc de les botifarres, actuacions, jocs tradicionals....

DIMECRES 26 DE GENER
- Castellterçol. A les 8h de la tarda, a la Biblioteca, Club de Lectura sobre el llibre "Cavalls cap a la fosca", de Baltasar Porcel, a càrrec del traductor Jordi Martín Lloret.

DIVENDRES 28 DE GENER
- Castellterçol. Cada divendres a les 6h de la tarda, a la Biblioteca, L'hora del conte.

DISSABTE 29 DE GENER
- Moià. A partir de les 5h de la tarda, el Grup de Grallers de Moià, anirà a casa de cada un dels administradors de Sant Antoni Abad per oferir-los una petita Serenata, i anunciar-los la cel•lebració de la Festa dels Tres Tombs. A partir de les 7h de la tarda, a la Plaça Major, es farà la Botifarrada. A les 11h de la nit, organitzat des de l'Ateneu La Pólvora, Dj Fyalhlight Reggae Way.
- Santa Maria d’Oló. A les 7h del matí, des de la plaça Sant Antoni Mª Claret, Sortida a la neu amb raquetes.

DIUMENGE 30 DE GENER
- Calders. A les 9h del matí, amb sortida des de la zona esportiva, de la Pedalada BTT: La Senglanada.
- Moià. Sortida d'esquí de fons a l'estació de Tuixen la Vansa; per quedar cal contactar per correu acpuigrodo@gmail.com. A 2/4 de 10h del matí, en els terrenys de davant del pavelló, Concentració dels participants en la cavalcada de Sant Antoni per tal de guarnir els cavalls. A les 11h del matí, pels carrers de la vila, La comitiva quedarà formada amb el Banderer d’enguany, portador de la bandera del Sant, acompanyat pels administradors, per a anar cap a la Plaça Major, on a 2/4 de 12h es farà la benedicció dels Tres Tombs.

DILLUNS 31 DE GENER
- Castellterçol. A 2/4 de 8h del vespre, a la Biblioteca, Club de Poesia.
- Moià. A les 8h del vespre, a la Biblioteca, Tertúlia Club de Lectura sobre la novel•la “Allò que vaig estimar”, de Siri Hustvedt.
________________


CURSOS DE LES ENTITATS

Moià.
- El primer dimarts de cada mes, de 2/4 de 6h a les 7h de la tarda, a Can Carner, Alletar Moianès, grup d’informació i suport a l’Alletament matern.
- Els dilluns a 2/4 de 6h de la tarda pels nens (a partir de 6 anys) i a les 7h del vespre pels joves i adults, a l’Ateneu la Pólvora, Taller de Trapezi.
- Els dissabtes, al Golf Montbrú, Classes de Golf. A les 11h del matí, els nens amb experiència i a les 12h del migdia, els més petits.
- Cercle Artístic del Moianès, Can Carner. Els dimarts de 6 a 2/4 de 8h del vespre i els dimecres de 2/4 de 8h a 9 h del vespre: Classes de dibuix i pintura. Els dijous d’1/4 de 9h a 10h del vespre, Classes de gravat. Els dissabtes de 5 a 2/4 de 7h de la tarda, L’hora del Soci (obert a tots els socis que vulguin pintar i dibuixar. És un moment de trobada). I els dissabtes de 2/4 de 7h a 3/4 de 8h del vespre, Classes de dibuix per a nens i nenes. Més informació al blog: http://cercleartisticdelmoianes.blogspot.com. Telèfons de contacte: Xavier Vidal: 609 435 886 i Marina Berdalet: 659 135 232
- Cultura de la Dona, Can Carner. Els dilluns, de 2/4 de 8 a 2/4 de 9h del vespre, els dimecres de 2/4 de 4 a 2/4 de 5h de la tarda i els dijous de 9 a 10h del vespre, Ioga (Pilar: 93 830 05 23). Els dimarts de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda, els dimecres de 7 a 8h del vespre i els dijous de 2/4 de 4 a 2/4 de 5h de la tarda, Pilates (Mercè Monròs: 93 820 81 00). Els dilluns de 2/4 de 10 a 3/4 d’11 del matí, Belluga’t (aprèn anglès movent el cos – Cristina Bauer: 93 866 62 34) , 2 x 1 Pensa en tú: 1. Belluga’t. Dance-Gymnastics amb música / 2. Inicia’t en l’anglès. Vine, primera classe gratis. Els dissabtes al matí. Modern Jazz (Lluna Antúnez: 686 49 95 49).

Castellterçol.

- Hand to Hand. Balls de Saló. Nivell Iniciació: Els dimarts de 2/4 de 10h a les 11h de la nit. Nivell Intermig: Els dijous de 2/4 de 10 a les 11h de la nit, i els dissabtes de les 7h a 2/4 de 9h de la tarda. Nivell Avançat: Els dilluns de 2/4 de 10 a les 11h de la nit i els Dissabtes de 9 a 2/4 d’11 del vespre. Ball de Saló en Línia (sense parella). Nivell Iniciació: Els dijous de 2/4 de 9 a 2/4 de 10h del vespre. Country. Nivell Iniciació: Els dimarts de 8h a 2/4 de 10h del vespre. Nivell Intermig: Els divendres de 2/4 de 9 a 10h del vespre. Totes les activitats al Centre Espai Escènic. Més informació a www.hand-to-hand.net

Santa Maria d’Oló.

- Al mes de desembre, al Racó TIC, Curs de Google.

EXPOSICIONS
- Calders. Fins a finals de febrer, a CACIS El Forn de la Calç, Exposició / Instal·lació de José Carlos Balanza.
- Castellterçol. Des del 4 de desembre de 2010 fins al 30 de gener de 2011, al local dels Arrels (Escoles Velles), Exposició de Pessebres Monumentals i Diorames, organitzada per l'Agrupació de Pessebristes de Castellterçol. Al Museu Prat de la Riba, obert de dimarts a diumenge de 10 a 2/4 de 2h i de 4 a 7h de la tarda, Exposició "Una petita pinzellada per un somriure", de Montserrat Soler.
- Moià. Del 17 al 31 de gener, a la Biblioteca, A l’entorn dels tres tombs: mostra bibliogràfica sobre la Catalunya rural.

CONCURSOS
- Castellterçol. Del dilluns 13 de desembre al 30 de desembre, Concurs Popular de Pessebres. Els premis es lliuraran el dia 21 de gener en motiu de la Festa Major d'Hivern. Apuntar-se a l'Ajuntament del 13 al 24 de desembre (deixar telèfon i els passaran a veure).

ARXIU HISTÒRIC
Moià. De dimarts a dissabtes obert de 10 a 1h del migdia. Obert per consultes concertant visita al 93 820 76 00.
COVES DEL TOLL
Moià. Dissabtes, diumenges i festius de 2/4 d'11 a 2h del migdia i els dissabtes i diumenges també de 3h a 2/4 de 7h de la tarda, les Coves del Toll estaran obertes al públic. Del 12 de desembre de 2010 al 7 de març de 2011, Les Coves del Toll, inicien el seu horari d'hivern, obrint els Caps de setmana i festius només el matí de 2/4 d'11 a 2h ( Tancat 24, 25, 26, 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener). Amb l'entrada a les Coves es pot visitar gratuïtament el Museu Arqueològic i la Casa Natal Rafael Casanova. Per altres horaris, activitats i tallers cal concertar-ho al 93 820 91 34.
MUSEU CASA NATAL RAFAEL CASANOVA - MUSEU ARQUEOLÒGIC I PALEONTOLÒGIC DE MOIA.
Moià. De dimarts a diumenge obert de 10 a 2/4 de 2h del migdia i de 4h a 7h de la tarda. De l'1 de desembre del 2010 al 31 de desembre del 2011, Entra al Toca Toca!, sala temporal perquè els petits i grans descobreixin la Prehistòria i en Rafael Casanova, amb jocs i activitats tàctils i divertides. Gratuït pels visitants del Museu i les escoles de Moià. I del 27 de desembre de 2010 al 5 de gener de gener de 2011, Viu el Nadal a Can Casanova. Diverteix-te i aprèn amb tallers, jocs i activitats entorn a la Prehistòria, la Història i els personatges il·lustres com Rafael Casanova. De 2/4 de 10 h a 1h del migdia. Dos grups: un pels nens i nenes de 3 a 5 anys; i l'altre amb nens i nenes de 6 a 12 anys (del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener). Per inscripcions: tf. 93 820 91 34 / 820 85 35; mail:info@covesdeltoll.com. Apunta-t'hi fins al 24 de desembre amb els teus amics, i us ho passareu super divertit!
MONESTIR DE SANTA MARIA DE L'ESTANY
L'Estany. De dimarts a diumenge obert de 10h a 2h del migdia. (tancat del 20 de desembre al 20 de gener).
MUSEU ENRIC PRAT DE LA RIBA
Castellterçol. De dimarts a dissabte obert de 10h a 2/4 de 2h del migdia i de 4h a 7h de la tarda, i diumenge de 10h a 2/4 de 2h del migdia.
ESPAI FRANC
Castellterçol. Dissabtes i diumenges de 10h a 2/4 de 2h del migdia.
ESPLUGUES
Castellcir. Radial de l'Ecomuseu del Moianès. Visites concertades trucant al 93 830 14 18.
 

 

Consorci del Moianès

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1009