I Caminada Nocturna de Vallhonesta
Data Dimecres, 11 de maig a les 08:00:00
Tema culturaDia: 21 de Maig de 2011

Hora de sortida:
de 8 a 9 del vespre

Punt de Sortida i d’arribada:
Pavelló Municipal d’Esports de Sant Vicenç de Castellet

Inscripcions:
El preu per participar a la caminada són 8 € i la inscripció està oberta fins el dijous 19 de maig a les 22 hores de la nit. Es podran fer més inscripcions a la caminada a un preu de 10 € durant la sortida de la caminada, és a dir, el dia 21 de maig de 8 a 9 de la tarda al Pavelló d’Esports de Sant Vicenç de Castellet.

Les inscripcions anticipades a un preu de 8 € les podeu fer des de la pàgina web www.vallhonesta.com (apartat inscripcions), a la botiga Esports El Cim de Manresa i al Gimnàs Marca de Sant Vicenç de Castellet. Pels nens menors de 12 anys el preu són 6 €.

Hi haurà sopar per tothom a Sant Pere de Vallhonesta, assegurança, sorteig de material, etc.


Hem preparat aquesta caminada amb molta il·lusió i volem que sigui un acte diferent. Serà una caminada nocturna amb un control, serà curta i bastant assequible per a tothom, no obstant, volem que sigui reivindicativa. El control serà a l’ermita de Sant Pere de Vallhonesta i hi haurà menjar i beure per tothom.

Tot el recorregut serà per la localitat de Sant Vicenç de Castellet (Bages) que està situada uns 10 km al sud de Manresa i uns 45 al nord de Barcelona.

La caminada és nocturna, per tant, cal portar llanterna frontal o qualsevol punt de llum que sigui suficient per caminar per la nit. També recomanem portar una petita motxilla amb roba d’abric o impermeable. Cal portar calçat adequat.

El control principal estarà situat a l’ermita de Sant Pere de Vallhonesta i és on podreu sopar i gaudir de tot l’entorn i actes que prepararem. Il·luminarem l’ermita i hi posarem un vídeo a l’interior amb una explicació de l’entorn natural i patrimonial de Sant Vicenç de Castellet. També tindrem un sorteig de material de muntanya gentilesa de Esports El Cim i T1 Muntanya.

Us animeu a participar?


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1060