Aramoià presenta el seu programa electoral
Data Dimarts, 17 de maig a les 17:23:19
Tema políticaEl passat divendres l’equip d’Aramoià va presentar la seva candidatura i el seu programa.

L’acte va tenir lloc a Les Faixes, davant l’assistència massiva de més de 300 persones.

L’acte va començar amb la intervenció de Mireia Cañas, que va agrair el fet que la sala fos plena de gom a gom, i va remarcar la il·lusió de tot l’equip d’Aramoià per presentar un programa electoral fruit de moltes setmanes de treball, i que incorpora “una miqueta de tots nosaltres, però també de les necessitats expressades per les diverses entitats que s’han entrevistat, i de bones pràctiques d’altres Ajuntaments que s’han anat a visitar”.

Seguidament va parlar Glòria Mascaró, que en el cas d’arribar al govern liderarà l’àrea de Serveis a les Persones. La Glòria va començar la seva intervenció fent esment al fet que Aramoià ha treballat des de l’optimisme, i seguidament va desgranar els principals objectius del programa, ressaltant la importància d’acostar la gestió municipal al poble i a les seves entitats.

A continuació, Albert Clusella, responsable de l’àrea de Territori, va explicar les línies generals d’Urbanisme, Promoció Econòmica, Medi Ambient, Via Pública i Obres. De la seva intervenció cal destacar que el repte de la propera legislatura serà l’aprovació del POUM, que ha de respectar els resultats del procés participatiu “com volem el Moianès del demà”, impulsat pel Consorci del Moianès. També va explicar que des del primer dia es treballarà per aconseguir una revisió cadastral.

Finalment, va intervenir l’alcaldable, Dionís Guiteras, que va explicar els reptes econòmics als quals l’ajuntament s’enfronta. Després d’explicar de manera molt entenedora quina és la situació actual, va concloure que de cara al futur cal treballar en dos sentits: negociació política amb les institucions de cara a refinançar el deute, i reducció de la despesa corrent. En aquest sentit, Dionís Guiteras va afirmar que els primers que han de donar exemple són els càrrecs electes, i per aquest motiu l’aposta ferma d’Aramoià és una nova estructura organitzativa de l’ajuntament, que ja funciona de manera similar en altres poblacions. En el cas d’aplicar-se, aquesta estructura maximitzarà l’eficiència de la gestió municipal i fomentarà la participació ciutadana, tot reduint significativament la despesa corrent sense que es vegi perjudicat el servei que s’ofereix als ciutadans.

La intervenció de Dionís Guiteras va finalitzar demanant el vot per un equip de persones amb molt coneixement i experiència professional, i per sobre de tot, gent amb empenta i amb moltes ganes de treballar, que es miren el futur amb optimisme.

L’acte va acabar amb un pa amb tomàquet per a tots els assistents.


Aramoià


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1062