Nota d'Aramoià valorant els resultats electorals del 22 de maig
Data Dimarts, 24 de maig a les 20:43:20
Tema políticaGràcies al poble de Moià per la seva confiança!

24 hores després de conèixer els resultats electorals, l’equip d’Aramoià volem mostrar el més sincer i profund agraïment a totes aquelles persones que han dipositat la seva confiança en nosaltres. 1033 gràcies!!!

A més a més, volem agrair totes les mostres de suport que hem rebut les darreres hores i, especialment, les felicitacions rebudes de la resta de partits. Finalment, donem les gràcies a tots els moianesos/es que han participat a aquestes eleccions municipals, sigui quin sigui el seu vot.

Ser la força més votada ens omple d’orgull, però sobretot de responsabilitat. Avui dimarts celebrarem la primera reunió post-electoral per valorar els resultats i, sobretot, per començar a treballar de cara a futurs pactes per aconseguir el màxim consens possible per tornar el poble de Moià al lloc que es mereix.

Com hem dit durant tota la campanya, Aramoià vol trencar la barrera que hi ha entre la ciutadania i els polítics, fent participar a tots els moianesos/es durant tota la legislatura. Així doncs, tant si governem com si no, ens teniu a la vostra disposició.

El futur comença Ara!


Aramoià
www.aramoia.cat
comunicacio@aramoia.catAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1069