Concurs de gossos d'atura
Data Dilluns, 26 de setembre a les 06:00:00
Tema societatEls millors gossos i pastors estaran al concurs de Castellterçol.
El proper 2 d’octubre a 2/4 d’11 del matí, tindrà lloc a Castellterçol, el XIV Concurs de gossos d’atura.

Pastors, gossos d'atura i ovelles són els grans protagonistes del Concurs de Gossos d'Atura de Castellterçol i Castellcir.

Pastors i gossos vinguts del Rosselló, de Navarra, de Catalunya i del País Basc, que portaran la indumentària tradicional de cada país. Diferents tipus de bastons, de mantes, de capes, de sarrons, de calçat, ...

La compenetració entre gossos i pastors es podrà palpar. Les ovelles sempre esquerpes hauran de creure, hauran d'entrar a la cleda, hauran de passar per les portelles, hauran d'anar d'aquí a allà ben guiades ... realment un treball magnífic heretat dels vells pastors que pasturaven a la plana i a la muntanya i que feien la transhumància.

Els productes típics del país també hi seran presents en les diferent parades. Les millors menges elaborades pels artesans de Castellterçol i de Castellcir. A més hi haurà servei complert de bar.
Durant la festa hi ha transport des de Castellterçol en dos carros tirats per cavalls.

A la mitja part hi ha l'actuació de l'Esbart infantil Rosa d'Abril de Castellterçol i es rifarà un xai. El concurs estarà amenitzat pel Grup Nou de Teatre de Castellterçol.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=107