Nota del PSC de Moià sobre les passades eleccions del 22 de maig
Data Dimecres, 25 de maig a les 17:05:31
Tema políticaMoià ha decidit. Ha decidit un canvi de Govern al seu Ajuntament. També ha decidit que el nostre grup no tingui representació al Consistori. Prenem nota de la decisió del conjunt dels moianesos i des de la distància vetllarem pels seus interessos i dels de tota la vila.

Ens agradaria que els grups que han aconseguit representació formin el govern de consens pel que tant hem lluitat nosaltres i que sempre hem desitjat. Ara és el moment de demostrar moltes coses, ara és el moment de comptar amb tothom, ara és el moment d'oblidar els sectarismes, la finalitat de tots ha de ser només una... el millor per Moià.

Felicitem a Ara Moià i a L'Entesa per Moià pels seus excel·lents resultats. Nosaltres, el grup socialista de Moià estarem sempre disposats a col·laborar per Moià. Treballarem, ara també, per garantir que totes les mesures que es prenguin des de l'Ajuntament siguin les més raonables i que ningú sigui afavorit per sobre dels altres. La transparència hauria de ser una fita clau en aquesta nova etapa de Moià.

Acceptem el nostre nou rol a Moià amb l'orgull d'haver fet una bona feina durant aquest darrers quatre anys, ha estat una tasca difícil però coherent i sense perdre mai el nostre camí. Un feina de respecte, defensant sempre la nostra institució i el nostre nom.

Volem molt especialment donar les gràcies a les 145 persones que ens han donat la seva confiança amb el seu vot. Volem continuar tenint el seu suport i és per això que continuarem treballant pel nostre projecte, que és el seu. Moltes gràcies.

Enric Terencio Arisa

PSC de Moià


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1071