Cinc anys fent orquestra
Data Dimarts, 28 d'agost a les 16:08:38
Tema culturaL’Orquestra de Collsuspina celebra els seus primers 5 anys.

L’últim cap de setmana d’agost, l’O.C. ha celebrat la 5ª edició del seu concert d’estiu. El que va començar com una experiència musical a l’ermita de Sant Cugat de Gavadons amb divuit músics locals es consolida com una entitat cultural del Moianès amb una quarantena d’intèrprets i uns vuitanta socis i col·laboradors. La característica principal d’aquesta entitat és la diversitat i la participació de músics de totes les edats i nivells. Així podem trobar fins a tres generacions - avis, pares i fills - compartint un mateix projecte al voltant de la música dirigits pel jove músic Daniel Vallejo Rives.

Cada estiu dediquen una setmana a fer un intensiu d’assajos per preparar aquests concerts. Aquesta cinquena edició ha tingut la novetat de fer un doble concert a Collsuspina i a Moià. El local social Ramon Cabanas de Collsuspina i l’església parroquial de Moià es van omplir d’un nombrós públic que va gaudir de la música i de les imatges que recordaven com han anat creixent els petits músics en aquests cinc anys.

El repertori va ser un recopilatori d’obres d’aquests cinc anys amb obres de J.Bizet, K.Badelt, F.Krommer, F.Mendelsson, E.Grieg, E.Morricone, J.Sibelius, del mateix D.Vallejo i una cançó de L.Silvas interpretada per la jove vocalista Juliette, filla de Moià.

La junta gestora comença a treballar en la sisena edició del concert d’estiu. Tothom hi és convidat. Podeu trobar més informació en el blog de l’OC: http://occollsuspina.blogspot.com.es


Associació Orquestra de Collsuspina

orquestradecollsuspina@gmail.comAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1191