Assemblea Oberta de la CUP del Moianès
Data Dimarts, 30 d'octubre a les 17:13:17
Tema políticaEl passat divendres dia 26 va tenir lloc a l'Ateneu La Pólvora de Moià una més de tantes assemblees obertes que s'estan organitzant aquests dies arreu del territori.

Aquestes assemblees tenen l'objectiu d'exposar el perquè i com ens presentem a les eleccions autonòmiques del principat de Catalunya, així com iniciar els preparatius per la campanya electoral, cercant nuclis de suport arreu del territori.

Vam comptar amb més d'una vintena d'assistents/es de diferents indrets de la comarca natural del Moianès, de municipis on la CUP  té militants (Monistrol de Calders, Calders i Moià) però també de Santa Mª d'Oló, l'Estany, Collsuspina, Castellcir i Castellterçol.

La CUP del Moianès és de recent creació i encara hi ha força desconeixement sobre la Candidatura d'Unitat Popular en el nostre territori. L'acte va servir per informar als assistents/es i per debatre sobre tot allò que pot aportar un moviment com la CUP a la dinàmica política i a l'arc parlamentari.

També es van exposar els principals objectius i la conjuntura política que ha dut l'organització a fer aquest pas endavant.

Es va acordar realitzar com a mínim dos actes de campanya al Moianès als nuclis de Monistrol de Calders i Moià, sense descartar-ne en cap cas en altres municipis.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1207