Collsuspina cel·lebra una jornada de treball per la creació de la nova escola
Data Dissabte, 01 de desembre a les 21:28:21
Tema societatAquest dijous dia 6 de desembre l’escola de Collsuspina no tancarà les seves portes. Des de l’Ampa s’ha organitzat una jornada de treball a la que estan convidades totes les famílies de l’escola, mestres, i altres membres de la comunitat relacionats amb el món educatiu.

Aquest any, des de l’Ajuntament s’ha acordat tirar endavant el projecte que preveu utilitzar un immoble municipal per construir la nova escola del poble.

Des que va néixer, ara fa 7 cursos, l’escola ha estat ubicada en uns barracons del Departament d’Ensenyament instal·lats en un solar cedit per un particular.

Donada l’actual situació de manca d’inversions en infraestructures destinades a l’educació, des del municipi s’han intentat cercar altres possibilitats que donèssin resposta a les necessitats del projecte d’escola d’obra.

Pares i mares, mestres i consistori estem disposats a treballar plegats per tal de poder tirar endavant un projecte que ens il·lusiona: crear una escola nova a Collsuspina.

El punt de partida d’aquest projecte serà aquesta Jornada organitzada pel dia 6. Es crearan comisions de treball que han de desenvolupar diferents tasques pel bon funcionament del projecte. També els petits tindran el seus espai per participar, donar les seves opinions i col·laborar en el projecte.

La idea és organitzar-nos en un procés que tingui com a objectiu la creació de la nova escola, però alhora, el procés ha de basar-se en la implicació i el treball cooperatiu de tots els participants.

D’aquesta manera reforcem els vincles entre l’escola i les famílies, i també amb l’Ajuntament, fent un projecte de dimensió colectiva i social, que ha de  recollir i respondre al màxim a les inquietuts de tots els que formem part de la comunitat educativa.

El procés es preveu llarg i costós, però amb l’esforç de tots, sabem que serem capaços de tirar-lo endavant.


Ampa de Collsuspina


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1220