El Consorci del Moianès celebra la 2ª Jornada empresarial del Moianès
Data Dissabte, 29 de desembre a les 09:18:29
Tema economiaEl passat dimecres dia 12 de desembre a 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori Sant Josep va tenir lloc la 2ª Jornada empresarial del Moianès, que va girar entorn a la sortida de la crisi, responsabilitat de les empreses i el paper de Catalunya. Aquesta 2a jornada empresarial forma part del projecte Consolida’t al Moianès que té l’objectiu continuar fomentant el treball conjunt per la promoció econòmica i el desenvolupament del territori entre el Consorci del Moianès i els sectors econòmics, i, a la vegada, detectar i definir noves actuacions per fomentar la consolidació de les empreses i dels seus llocs de treball.

La jornada es va estructurar amb una primera part donant la benvinguda i fent la presentació dels Resultats dels projectes de caràcter empresarial realitzats durant l’any pel Consorci del Moianès, la segona part va comptar amb la intervenció de l’Albert Riera, director de comunicació de La Fageda, amb “L’Experiència La Fageda i la responsabilitat de les empreses davant la crisi” i a continuació en Joan Tugores Ques, catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona (UB), amb ”El paper de Catalunya en la sortida de la crisi econòmica”.


A la jornada hi van assistir-hi una cinquantena de persones vinculades al món empresarial.  Cal destacar el col·loqui que es va establir a l’acabar les ponències entre els assistents i les dues persones convidades. I ens quedarem amb una frase d’en Joan Tugores: “Estem dins d’una crisi perquè es van fer les coses malament, en sortirem quan les fem bé...”


Per més informació:
Consorci del Moianès
93.830.14.18
empreses@consorcidelmoianes.cat


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1229