Finalitza el projecte JOVE OCUPA'T AMB UN TOTAL DE 154 participants
Data Dissabte, 29 de desembre a les 09:27:46
Tema economiaAquest mes de desembre ha finalitzat el projecte Jove Ocupa’t impulsat pel Consorci del Moianès. Un projecte que ha ofert un conjunt d’actuacions per facilitar l’accés al mercat de treball a la població jove del territori  amb la realització de 6 accions formatives em diferents àmbits que es van iniciar amb la Conferència del jove emprenedor de l’Empresa EYEOS,  Pau Garcia Milà  i amb sessions informatives a diferents municipis del Moianès.

Un total de 21 alumnes han realitzat el  curs de monitors d’activitats de lleure i infantil i juvenil i de menjador escolar,  el curs de mosso de magatzem i conductor de carretons elevadors hi han participat 15 alumnes. Un total de 18 alumnes han realitzat el curs Aprèn Alemany  i coneix noves oportunitats de treball en altres països, el qual  va finalitzar el passat 20 de desembre amb la participació d’una experiència professional d’un jove de Moià, el Pere Roca, que actualment està vivint i treballant a Berlín.

El projecte també hi ha participat 11 alumnes de l’Institut del Moianès amb el Mòdul de motivació Jove tu si que pots!  I una sortida a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya de Manresa.

En el mac del projecte un total de 7 participants han iniciat pràctiques professionals a diferents entitats i empreses del territori.

Així doncs, el projecte Jove Ocupa’t ha tingut un total de 154 participants en diferents accions formatives.


Per més informació:
Consorci del Moianès
93.830.14.18
som@consorcidelmoianes.cat

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1230