Biblioteca de Moià - Estadística d'ús durant l'any 2012
Data Dimecres, 23 de gener a les 16:39:47
Tema culturaDes de la biblioteca de Moià us informem amb quatre dades estadístiques que reflecteixen l’ús de la biblioteca durant el 2012: han passat per la biblioteca 28.080 persones, de les quals unes 60 han utilitzat diàriament el servei de préstec, enduent-se a casa un total de 46.262 documents: llibres, revistes, cd’s, dvd’s...de mitjana són: 161 documents prestats a diari.
Un total de 5.239 persones  han utilitzat els pc’s d’internet i ofimàtica, i 3.978  més s’han connectat a internet via Wi-Fi amb els seus portàtils, tablets....

Al llarg de l’any hem fet 90 nous carnets que sumats als existents, són ja 4.209 els usuaris actius amb el carnet de préstec de la biblioteca de Moià.

La biblioteca també ha continuat oferint el servei de préstec a domicili, el servei de préstec a les residències de gent gran, a les escoles i a les bibliopiscines.Mitjanes diàries del 2012:
        101 visitants,
        60 usuaris del servei de préstec,
        18 usuaris  pc’s internet + ofimàtica
        14 usuaris Wi-Fi
        161 documents prestatsActivitats:
Al llarg de l’any hem tingut 125 activitats de tota mena:  tertúlies literàries, exposicions, espectacles, xerrades, visites guiades, presentacions de llibres... amb un total de 2.595 participants.

Us convidem a les properes activitats programades:
- Dissabte 26 de gener a les 10 del matí: ruta literària pels espais Màrius Torres de Sant Quirze de Safaja, amb la col·laboració del grup de teatre La Cadira. Cal inscriure’s prèviament a la biblioteca.

- Dilluns 28 de gener a les 8 del vespre:  tertúlia amb l’escriptor Jordi Estrada sobre la seva novel·la Rius Paral·lels . La novel·la ambientada al sanatori de Puigdolena, Sant Quirze de Safaja, recrea la vida i l’obra de Màrius Torres.

Per estar puntualment informats: 

podeu clicar al m'agrada del facebook:  http://www.facebook.com/bibliotecademoia

consultar el nostre bloc: http://www.biblioteca.moia.cat  

o la biblioteca virtual: http://bibliotecavirtual.diba.cat


Biblioteca de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1235