Nota de premsa ADMM - MoiàDeute
Data Dimecres, 30 de gener a les 16:05:32
Tema políticaLa primera acció que va emprendre l'associació després de la seva constitució al setembre del 2012 va ser posar en coneixement d'un jutge a partir d'una denuncia als jutjats de Manresa, de presumptes irregularitats detectades al consistori relacionades amb legislatures anteriors a l'actual que estaven a punt de prescriure. Ràpidament el jutge va estimar obrir diligències prèvies.


Avui dimecres dia 30 de gener a les 10 i a les 12 del matí estàvem citats diversos testimonis per aportar informació complementaria a la denuncia: representants de l'associació, l'alcalde de Moià i representants d'empreses implicades.


A les 11.15h el Jutja ha acordat suspendre les declaracions d'avui a la fi d'evitar una situació de indefensió respecte als denunciats, és a dir el senyor Montràs i la Societat MoiàFutur. Ha decidit emplaçar i notificar la denuncia abans de prendre declaració als testimonis. Ha informat als testimonis i ha indicat a l'alcalde de Moià que a la propera citació aporti informe d'auditoria de la empresa MoiàFutur a fi d'avançar en la instrucció. L'alcalde ha manifestat que està a punt de sortir un informe de sindicatura de comptes i el jutge l'ha emplaçat a aportar-lo si disposa de l'informe en la propera citació. Destacar només que tenint en compte la naturalesa i condició de la denuncia, ens ha sorprès l'absència del Fiscal en les declaracions previstes per aquest mati.


Restem a la espera de tornar a ser citats en els propers dies per a efectuar les declaracions en nom de l'associació ADMM – MoiàDeute. I per a que el procés avanci amb èxit pel bé de Moià
.


ADMM – MoiàDeute
Associació veïnal d'afectats pel deute municipal de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1236