L'Hospital Residència de Moià rep una subvenció de l'Obra Social “la Caixa”
Data Dimecres, 12 de juny a les 17:27:37
Tema societatL’Obra Social “la Caixa” destina més de 35.000 euros a l’ampliació de l’Hospital Residència de la vila de Moià.

L’Hospital Residència de la Vila de Moià ha estat una de les entitats seleccionades en la Convocatòria 2013 de Promoció de l’Autonomia i Atenció a la Discapacitat i la Dependència de l’Obra Social “la Caixa”.

L’objectiu és garantir a les persones grans del Moianès una atenció individualitzada i especialitzada en el manteniment de les capacitats funcionals i cognitives dins un espai que promogui les relacions socials i un envelliment actiu.

L’entitat financera destinarà enguany més de 16 milions d’euros a tot l’Estat en programes i iniciatives socials que pretenen millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables.

La convocatòria de premsa i l’acte de la firma tindrà lloc el dia 13 de juny de 2013 a les 10 hores a l’oficina “la Caixa” de Moià, Plaça Major,6 i comptarà amb l’assistència d’Agustí Grau, president de l’Hospital Residència Vila de Moià i Beatriu Dorado, directora d’àrea de negoci al Bages Nord – Berguedà de CaixaBank.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1277