Per les seves obres els coneixereu
Data Diumenge, 19 de gener a les 21:15:49
Tema opinióTal i com diu la cita bíblica “per les seves obres els coneixereu”, aquí en aquest país es troba faltar en la classe política fets més que paraules, i quan dic país em refereixo a Catalunya i a Espanya.

En uns moments transcendentals per l’esdevenir de Catalunya, més enllà del debat sobiranista, un dels millors exemples i propaganda que podria donar el govern català, és mostrar a la ciutadania com es gestionaria políticament una Catalunya independent començant a fer-ho ARA. Necessitem poder veure aquest gest.

Tothom estarà d’acord en que fa falta una profunda regeneració política. Si el parlament de Catalunya comences a fer lleis en aquest sentit com: canviar la llei electoral, llibertat de vot total als partits, austeritat en els seus sous, càrrecs i remuneracions vitalícies, reorganització dels ens públics, transparència econòmica, simultaneïtat en càrrecs públics...Tot això seria la millor campanya per acabar de decidir als que encara dubten sobre la conveniència de tenir o no un estat propi.

Falten fets i no paraules, allò que es diu predicar amb l’exemple, però això no es veu per enlloc. Sinó es fa deu ser perquè no interessa i això em fa pensar que només ens volen enlluernar i que continuaran sent sempre els polítics els que remenaran les cireres en benefici propi. En aquest cas potser ens haurem de vendre la Casa Gran i anar de lloguer.

Feliu Añaños i Masllovet

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1327