Èxit de la Matinal Amort Bikers a Vic
Data Dilluns, 05 de maig a les 09:17:53
Tema societatÈxit absolut de la Matinal organitzada per Amort Bikers a Vic, amb més de  400 motos ‘custom’ estil Harley-Davidson.
 
El so dels motors de les Harley-Davidson i altres motocicletes 'custom' ha envaït avui la ciutat de Vic. Més de 400 motos han participat en la jornada organitzada per Amort Bikers. Les activitats paral·leles, com els concerts i la recollida solidària, també han estat un èxit, i el temps assolellat ha donat brillantor a la jornada.

La capital d'Osona ha estat també avui capital de les Harley-Davidson. Aquest matí ha tingut lloc a Vic la 3a edició de la Matinal Amort Bikers Osona, una trobada de motos ‘custom’, majoritàriament de  l’estil  Harley-Davidson però oberta a tota mena de motocicletes. L’organització, el moto grup  Amort  Bikers, ha comptabilitzat fins a 500 motos inscrites, rècord absolut de les 3 edicions que s'han fet fins ara, i un estímul de cara a properes edicions.

La concentració ha despertat l'interès d'un públic nombrós, que no s'ha volgut perdre les imatges espectaculars que ofereixen aquestes motocicletes. Al llarg del matí s'han fet diverses activitats, com ara una rua d’algunes de les motos participants pels carrers de Vic, esmorzar, rifes d’obsequis pels participants o concerts de dues bandes de rock de generacions diverses però amb una notable repercussió: Púbers i Galcats.
 
El vessant solidari de la matinal també ha estat un èxit, ja que s'han recollit uns 80 quilos d'aliments   bàsics, que es destinaran a una entitat benèfica, el centre de menors “Crae la serra” de Taradell. El lliurament del material es farà el proper cap de setmana.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1346