XIII Trobada Country a Moià
Data Diumenge, 06 de juliol a les 16:13:46
Tema societatEstàvem convocats a la XIII Trobada Country a Moià el dissabte 5 de juliol a les 19,00 hores la Maria Jesús Lorente Ruiz i l’Antonio Mora Vergés, arribàvem quan sonava ja la primera de les 50 cançons, i anàvem saludant amics als que no veiem en algun cas des de feia força temps.

Anotava de la llista de poblacions (iniciativa que avui NOMES trobem a Moià), que malgrat la coincidència de ballades per arreu, ens aplegàvem persones de:

Vilanova del Camí, Anoia
Sentmenat, Vallès Occidental
Sabadell, Vallès Occidental
Rajadell, Bages
Moià, Bages
Manresa, Bages
Manlleu, Osona
Igualada, Anoia
Castellterçol, Vallès Oriental
Castellar del Vallès, Vallès Occidental
Calaf, Anoia


El nombre de balladores anirà en augment fins a les quasi 100 que evolucionaran per la Plaça de l’Església quan passades les 21,00 ens acomiadàvem.

Per descomptat tenia temps per arribar-me fins a Cal Maties, i fer una provisió de formatges del Montbrú, penso que excepcionalment – aprofiteu si us agraden els formatges – la botiga té una dedicació absoluta als formatges, i en podeu trobar d’arreu de Catalunya, i àdhuc del món.

També quan a les 20,00 hores obrien l’església arxiprestal, tenia ocasió de retratar el Crist de l’Agonia, obra de Francisco Asorey González (Cambados, Pontevedra, 4 de març de 1889 - Santiago de Compostela, La Coruña, 2 de juliol de 1961), en la seva època neohumanista, un més dels ‘tresors poc coneguts de Moià’.

Algunes de les cròniques de Moià, les trobareu al
coneixercatalunya.blogspot.com


Antonio Mora Vergés

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1362