L'Ateneu la Pólvora de Moià compleix 10 anys
Data Dimarts, 22 de juliol a les 23:13:42
Tema culturaEl cap de setmana del 25 al 27 de juliol l'Ateneu la Pólvora celebra el seu desè aniversari. I ho fa amb un Festival La Pólvora ple de música i concerts per a tots els gustos. Bé, almenys per un ampli ventall de gustos.

Obrirem el festival el divendres a les sis de la tarda amb les actuacions dels cantautors, Zyg Polar, Ell Sol i Howie Reeve, seguides per una sessió del trip-hop experimental del flamant grup moianès Laresonantz. Tot seguit agafarem forces amb un soparet popular a base d'arròs i pollastre al curry (amb alternativa vegetariana) per encarar una nit de psicodèlia i rock'n'roll amb dues bandes del Baix Llobregat, Els Navegants (finalistes al Sona9 de l'any passat) i Trau (probables finalistes d’enguany), que culminarà amb l'actuació dels grans The Other Doors, que no necessiten de concursos per fer-se sentir.

L'endemà començarem a les set de la tarda amb un espectacle de circ a càrrec de la companyia Moi Jordana, una de les companyies que han passat per l'Ateneu al llarg d'aquests deu anys de vida. Continuarem amb el cantautor i monologuista Primo Zon i ens entaularem aquest cop per deglutir o bé unes hamburgueses de la terra o bé herbetes ben nostrades de les quals disposaran aquells als qui la carn no faci el pes. I bona falta que ens farà, perquè la nit anirà del punk-garatge dels Tartana a les reminiscències metal dels Dolmenn amb el seu rock-stoner-doom per acabar amb el rock screamo-punk matemàtic dels Hurricäde. La nit acabarà amb una sessió de música electrònica del punxa-discs Kaktus.

El diumenge al vespre arriba el torn dels amants del cinema de terror, amb la projecció d'una pel·lícula incògnita a la muntanya de la Creu.

Per més informació:
Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1367