Celebració dels 20 anys del Consorci del Moianès
Data Dilluns, 22 de setembre a les 13:28:57
Tema societatEl proper dimecres 24 de setembre, a les 6h de la tarda, al Parc Municipal de Moià, tindrà lloc l’acte de celebració dels 20 anys del Consorci del Moianès (1994-2014).
 
En aquest acte, obert a tothom, presentarem els principals resultats dels 20 anys del Consorci, d’una forma ben original:  acompanyats del Nandu Jubany, que barrejarà tots els ingredients que han fet possible que el Consorci del Moianès pugui celebrar el seu 20è aniversari amb uns resultats  que avalen el seu treball i el seu esforç al llarg d’aquets 20 anys. El Nandu Jubany elaborarà el plat acompanyat de la “pinxe” i periodista de TV3 Griselda Guiteras.

Al llarg de la festa, presentarem també els 20 actes previstos als 10 pobles del Moianès en el marc d’aquest aniversari, conjuntament amb els alcaldes dels municipis del Moianès.

L’acte finalitzarà amb un tast preparat per en Nandu Jubany, i berenar per a tothom, i també comptarà amb servei de ludoteca per als més petits.

Us hi esperem!!! Veniu a celebrar amb nosaltres el 20è Aniversari del Consorci del Moianès.

Alguns dels resultats més destacats:

259.292 visites ateses

Assessoraments  a 1.628 projectes empresarials de nova creació dels quals s’han fet realitat 508 noves empreses que han generat 978 nous llocs de treball
4.672.278 € de subvencions gestionades pel consorci i concedides que han anat directament a les empreses del Moianès
2,5 milions d’euros invertits en obres de restauració d’elements patrimonials que  formen part de l’Ecomuseu del Moianès, per posar en valor el patrimoni


Consorci del Moianès
93.830.14.18
consorcidelmoianes@consorcidelmoianes.catAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1380