La Fira Moianès Turisme i Lleure, aquest any a Castellterçol
Data Dimecres, 08 d'octubre a les 20:52:48
Tema societatLa Fira Moianès Turisme i Lleure es celebra sempre el segon cap de setmana d'octubre. La fira vol ser l'aparador del turisme i del lleure del Moianès, com a mostra d'un territori actiu. L'objectiu de la fira és donar a conèixer la riquesa del territori tant a nivell d'oferta turística com d'entitats i activitats de lleure que s'hi organitzen.

A la fira hi podeu trobar tant els establiments d'agroturisme, allotjaments, restaurants, cases de colònies, activitats turístiques - camps de golf, museus, coves, hípiques... com les entitats - geganters, bastoners, ciclistes, excursionistes,... - de la comarca, i també de la Catalunya Central.

També hi tenen cabuda les empreses dedicades a l'artesania i productes de la terra del Moianès i el comerç local.

La 14ª Edició del la Fira Moianès Turisme i Lleure (2014) té lloc a Castellterçol.

El dissabte dia 11 hi hauran activitats a Les Poues de la Ginebreda (Ecomuseu del Moianès), amb una visita comentada, marxa nòrdica, activitats infantils... entre les quals cal destacar la presentació del llibre “ Caminades pel Moianès amb contes i llegendes”, de Sebastià Padrisa.

El diumenge, pels carrers i places del poble, hi trobarem parades, presentació i degustació de productes, trobada de gegants, actuació dels Falcons de Castellcir, actuació de l’Esbart Rosa d’Abril, Tastets de Cant Coral amb la coral de Castellterçol,... entre d’altres, i a destacar el Concert de Fi de Festa, amb Marc Parrot, que presenta el seu nou disc “Sortir per la finestra”.


Consorci del Moianès


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1388