Activitats del Moianès - novembre 2014
Data Dijous, 30 d'octubre a les 08:28:40
Tema societatDIVENDRES 31 D’OCTUBRE
- Castellcir. A 2/4 de 8h del vespre, a la Plaça de l’Era, Castanyada popular.
- L’Estany. A les 9h del vespre, al cine, Castanyada popular. Entrepà de botifarra, beguda, castanyes i moscatell, i música i ball. Inscripcions a l’Ajuntament, preu: 8€.
- Santa Maria d’Oló. A les 8h del vespre, al Casal de Gent Gran, Castanyada, sopar i ball. Organitza: Agrupació Gent Gran d’Oló.
 

NOVEMBRE
DISSABTE 1
- Castellterçol. A les 5h de la tarda, a la Plaça Prat de la Riba, Castanyada, amb la Cobla Principal de l’Escala.
- Collsuspina. Castanyada i Tots Sants local.
- Moià. A 2/4 de 10h del matí, amb sortida des de la plaça del Moianès, Sortida a buscar bolets. Organitza: El Fanal. A les 11h del matí, Visita a les Coves del Toll, en el marc de les Xes Jornades sobre Patrimoni Geològic, pels participants. A les 9h del vespre, a l’Auditori Sant Josep, Concert de Joventuts Musicals, amb Darío Barroso, guitarra.
- Sant Quirze Safaja. Castanyada terrorífica. Veniu disfressats!  Premis a les millors disfresses. A les 6h de la tarda, al Centre Cívic, Festa infantil amb música, taller de pintacares, venda de pastissos, bikinada, castanyes...  I a les 9h del vespre, Halloween, amb música, tapes i begudes.

DIUMENGE 2
- Collsuspina. A les 9h del matí, amb sortida des de la Font, Caminades en família; caminades al voltant del poble. Cal portar esmorzar i calçat còmode. Caminades aptes per a petits caminadors (d’entre 5 i 8 km). No cal inscripció – gratuït. Castanyada i Tots Sants local, obertura de l’espai de trobada per a joves i famílies. Punt jove.
- Moià. A 2/4 de 10h del matí, amb sortida des de la plaça del Moianès, Sortida a buscar bolets. Organitza: El Fanal. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, L’Esplai de Sallent amb l’espectacle musical Xou Arrevistat. A les 6h de la tarda, a l’Auditori Sant Josep, Moianesencs voltant pel món – Cicle de conferències el Fanal: Entre la pau i la guerra, records d’Angola. Carles Requena.
- Monistrol de Calders. De 9 del matí a 3h del migdia,  Iª Fira del Col·leccionisme (Avgda. Pere Tarrés). Venda, compra i intercanvi de productes de col·leccionisme i peces d’art. Les parades estaran al recinte de la “Platanera”. També hi haurà una exposició de cotxes antics i esmorzar pels participants.
- Santa Maria d’Oló. A 2/4 de 9h del matí, amb sortida des de la Plaça Mª Claret, Sortida amb bicicleta de muntanya D’Oló al Puig Rodó (recorregut d’uns 35 km i 5 hores / Desnivell 800 m / Parada per esmorzar a Magadins Vell). Més informació: Centre Excursionista d’Oló: centreexcursionistaolo@gmail.com / 652 42 02 71.
 

DILLUNS 3
- Moià. A  2/4 de 8h del vespre, a Can Carner, Taller-Xerrada Créixer en família (per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys). Fills autònoms, no obedients!. Inscripcions al Consorci del Moianès.
 

DIMARTS 4
- Moià. A partir de 2/4 de 6h de la tarda, a la Biblioteca, Tarda de Tallers: Taller de Tardor amb elements naturals.
 

DIMECRES 5
- Santa Maria d’Oló. Durant la tarda, a la plaça de St. Antoni M.Claret, Vine a donar sang.
 

DIVENDRES 7
- Moià. A 3/4 de 12h del migdia, Visita a les Coves del Toll, pels representants polítics del Bages i comarques limítrofes que formen part del geoparc de la Catalunya Central.  A les 6h de la tarda, a l’Auditori Sant Josep, Concert de Joventuts Musicals,  Concert Familiar amb ombres xineses “1714, la pluja de foc”, a càrrec de la Companyia La Tija.
- Santa Maria d’Oló. Xerrada: Les pensions en una Catalunya independent. Organitza: Oló per la independència.
 

DIUMENGE 9
- Moià. Durant el matí, al Poliesportiu, Cross escolar. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, gran ball amb el músic Josep M. Pla. 
 

DILLUNS 10
- Moià. A  2/4 de 8h del vespre, a Can Carner, Taller-Xerrada Créixer en família (per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys). Conflictes i responsabilitats. Inscripcions al Consorci del Moianès.
 

DIMARTS 11
- Moià. La Biblioteca se’n va al teatre. Sortida al teatre de Viladecans a veure l’obra Stockmann, adaptació lliure de l’Enemic del poble de H. Ibsen, a càrrec de la companyia teatral “Les Antonietes”. Preu 15 € (entrada i autobús).
 

DIJOUS 13
- Moià. A les 5h de la tarda, a l’Esplai, Cineforum amb la projecció de la pel·lícula Paseando a Miss Daysy.
 

DIVENDRES 14
- Monistrol de Calders. A les 8h del vespre, a la Sala Petita, Cicle de Xerrades informatives: Parlem de la comarca del Moianès. Organitza: Consorci del Moianès i Ajuntament.
 

DISSABTE 15
- Calders. A CACIS, el Forn de la Calç, Taller de Reconstruccions de Pedra Seca, per recuperar una construcció de pedra seca amb el suport de Valentí Escalé. Més informació a: http://cacispedraseca.wordpress.com i/o trucar al 646601580 / 620920952 / 93 830 91 59.
- Moià. A les 8h del vespre, a l’Esplai de Moià, l’Ass. Artística Desperta Espurnes presenta a la Cia. De Teatre Infantil i juvenil “Trenca Escenaris” a l’esplai de Moià, amb l’obra de teatre Antaviana de Dagoll Dagom.
 

DIUMENGE 16
- Calders. A CACIS, el Forn de la Calç, Taller de Reconstruccions de Pedra Seca, per recuperar una construcció de pedra seca amb el suport de Valentí Escalé. Més informació a: http://cacispedraseca.wordpress.com i/o trucar al 646601580 / 620920952 / 93 830 91 59.
- Castellterçol. IX Cursa i ½ Marató de Muntanya. 11 i 21 km. Inscripcions anticipades a www.cecastell.com i el mateix dia al Pavelló Municipal de 2/4 de 9 a 2/4 de 10h del matí. Organitza: CEC (Centre Excursionista de Castellterçol). Més informació Dani: 652 63 70 27 i Xavi: 652 08 42 40.
- Moià. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, el Grup de Pensionistes i col·laboradors de l’Esplai de Sant Feliu de Codines, ens oferiran un musical amb play back : Variants. A les 6h de la tarda, a l’Auditori Sant Josep, Moianesencs voltant pel món – Cicle de conferències el Fanal: Senegal, una experiència de vint anys a la selva. Mn. Mateu Trench.
- Santa Maria d’Oló. A les 5h de la tarda, al Centre Recreatiu, Sessió de cinema infantil: Els Croods.
 

DILLUNS 17
- Moià. A  2/4 de 8h del vespre, a Can Carner, Taller-Xerrada Créixer en família (per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys). Tal faràs, tal educaràs!. Inscripcions al Consorci del Moianès.
 

DIVENDRES 21
- Moià. A les 6h de la tarda, a la biblioteca, en motiu de la commemoració dels 25 anys de la Convenció dels Drets dels Infants, la companyia de titelles Pengim-Penjam, oferirà el seu espectacle de petit format “El regal”, basat en un conte de Michael Ende.
 

DISSABTE 22
- Santa Maria d’Oló. 4a. Jornada contra la Violència de Gènere. Organitza: Col·lectiu de dones d’Oló.
 

DIUMENGE 23
-Moià. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, Gran tarda de ball amb el músic Carles Xandri. A les 6h de la tarda, a l’Auditori Sant Josep, Moianesencs voltant pel món – Cicle de conferències el Fanal: La volta al món per carretera 2012- 2014: Preparatius i 1a part. Òscar Mascaró Crusat i Anna Piella Clusella.
- Santa Maria d’Oló. A 2/4 de 6h de la tarda, al Centre Recreatiu, espectacle de varietats amb cançons de totes les èpoques; Cabaret: Pupupidús presenta Facilíssim!!
 

DILLUNS 24
- Moià. A  2/4 de 8h del vespre, a Can Carner, Taller-Xerrada Créixer en família (per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys). No s’aprèn només a l’escola. Inscripcions al Consorci del Moianès.  A les 8h del vespre, a la biblioteca, Tertúlia literària sobre la novel·la El Soroll i la fúria de William Faulkner, a càrrec de Marià Baqués.
 

DIMECRES 26
- Santa Maria d’Oló. Al Casal de Gent Gran, Taller de plantes remeieres, a càrrec d’Esteve Padullés.
 

DIVENDRES 28
- Moià. A les 6h de la tarda, a la biblioteca, Contes musicats en obres xineses, a càrrec de “La troupe dels arreplegats”, una hora del conte ben original!.
- Santa Maria d’Oló. De 8 a 9h del vespre, al Centru, Grup energètic d’Oló. Organitza: Ariel Teràpies Naturals.
 

DISSABTE 29
- Castellcir. A les 8h del vespre, a la Plaça de l’Era, Celebració de la Diada de Sant Andreu – torrades a la plaça.
- L’Estany. 6è dia de la Dona del Moianès. Organitza Consorci del Moianès i Ajuntament de L’Estany.
 

DIUMENGE 30
- Castellcir. Celebració de la Diada de Sant Andreu. A les 10h del matí, a l’església de Sant Andreu, Missa en honor a Sant Andreu. A 2/4 d’11h del matí a la plaça Abat Escarré, Inflable i jocs gegants i minicircuit de bicicars. A la 13h del migdia, al Casal (cal comprar els tiquets prèviament a l’ajuntament) Arrossada Popular. A les 3h de la tarda, al Casal, Màgia amb el Màgic Marc.
- Castellterçol. A les 6h de la tarda, a Cal Recader, Concert Coral. Organitza: Fundació J.M.Anzizu.
- Moià. Durant el matí, al Club de Golf Montbrú, Campionat Plà dels Pins. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, L’Esplai de Cardona amb el grup La Faràndula del centre A viure que són dos dies, ens oferirà l’espectacle musical Viejos Románticos. A les 6h de la tarda, a l’Auditori Sant Josep, Moianesencs voltant pel món – Cicle de conferències el Fanal: La volta al món per carretera 2012- 2014: 2a part i arribada. Òscar Mascaró Crusat i Anna Piella Clusella.
______________________________________
 

DESEMBRE
DILLUNS 1
- Moià. A  2/4 de 8h del vespre, a Can Carner, Taller-Xerrada Créixer en família (per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys). Monogràfic a escollir entre diferents temes. Inscripcions al Consorci del Moianès.
 

DISSABTE 6
- Moià. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, Teatre pel grup de teatre de L’Esplai de Moià amb l’obra La meva dona és una santa, de l’autora moianesa Lidovina Daví, amb direcció de Montserrat Aliberch (es repeteix dilluns dia 8). A les 9h del vespre, a l’Auditori Sant Josep, Concert de Joventuts Musicals,  amb Ferran Albrich, violoncel i Ah Ruem Ahn, piano.
- L’Estany. A les 10h del matí, a la plaça, sortida Passeig al voltant de L’Estany. I actes diversos en el marc de la Fira de la Puríssima.
 

DIUMENGE 7
- Castellterçol. Fira d’Hivern de Castellterçol.
- L’Estany. Actes diversos en el marc de la Fira de la Puríssima.
- Moià. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, Gran tarda de ball amb el músic Raimon Rossell.
 

DILLUNS 8
 - L’Estany. Fira de la Puríssima de L’Estany. Amb parades d’artesania, pintors i entitats, 6a Trobada de plaques de cava de L’Estany, 43è Concurs de pintura ràpida, A 2/4 d’11 del matí Tirada de bitlles catalanes oberta a tothom. A la 1h del migdia, a la plaça, Ballada de Gegants, Presentació de l’Agenda de Nadal del Consorci del Moianès en el marc dels actes de la Fira de L’Estany... A la tarda, Ball de Fira.
- Moià. A les 6h de la tarda, a l’Esplai de Moià, Teatre pel grup de teatre de L’Esplai de Moià amb l’obra La meva dona és una santa, de l’autora moianesa Lidovina Daví, amb direcció de Montserrat Aliberch.
 

DISSABTE 13
- Castellterçol. A les 6h de la tarda, al Centre Espai Escènic, Musical de BAH Teatre “Amagat”.
 

DIUMENGE 14
- Moià. Durant el matí, al Club de Golf Montbrú, Torneig de Nadal.
 

 

20 ANYS DEL CONSORCI DEL MOIANÈS – 20 ACTES
 

Enguany el Consorci del Moianès celebra el seu 20è Aniversari (1994 – 2014) i per aquest motiu ha organitzat diferents actes i activitats en els municipis del Moianès.
Us presentem aquí, els que es celebren al mes de novembre, i us convidem a participar-hi.
 

Moltes gràcies a tots i totes els que ens heu acompanyat al llarg d’aquest trajecte!!!
 

- ESMORZAR: NETWORKING EMPRESARIAL
Trobada d’empreses i freelances del Moianès amb l’objectiu de potenciar el treball en xarxa i conèixer tècniques eficaces de presentació a inversors i/o empreses.
7 de novembre 2014 – Calders.
 

- JORNADES AGROFORESTALS
Jornades sobre temes d’interès pel sector agrari i forestal.
18 i 25 de novembre 2014 – Monistrol de Calders i Granera.
 

- IMAPCTE DE L’APLICACIÓ DE LA REFORMA LOCAL EN ELS AJUNTAMENTS I CIUTADANS. I ARA QUÈ?
Jornada per a conèixer i valorar nous models de gestió municipal, així com per a repensar l’actual administració.
28 de novembre 2014 – Sant Quirze Safaja
 

- 6è DIA DE LA DONA DEL MOIANÈS
Tallers de cuina, manualitats, exposicions, .... adreçades a les entitats i associacions de dones del territori i a tota la població del Moianès.
29 de novembre 2014 – L’Estany
 

- INAUGURACIÓ DEL CAMÍ RAL
Inauguració de les obres del camí Ral del tram de Calders fins a final de terme (Navarcles)
Novembre 2014 - Calders.
 

- TROBADA DE GENT GRAN DEL MOIANÈS I TOUR PEL MOIANÈS
Trobada de la gent gran del Moianès on es visitaran diferents punts turístics del territori i els casals de la gent gran per passar un dia tots junts i conèixer el nostre territori.
Novembre 2014 – Monistrol de Calders.
 

- PRESENTACIÓ AGENDA D’ACTIVITATS DE NADAL
Trobada d’entitats del Moianès per a presentar la programació recollida en l’agenda d’activitats de Nadal.
8 de desembre 2014 – L’Estany.
 

Per a més informació dels actes i activitats: http://www.consorcidelmoianes.cat/


 

 FORMACIÓ DEL CONSORCI DEL MOIANÈS
 

FORMACIÓ ADREÇADA A LES EMPRESES
 

-       Curs de prevenció de riscos específics pel sector de la construcció. Del 18 de novembre a l’11 de desembre. Dimarts i dijous de 2/4 de 8 a 10h del vespre, a Can Carner, Moià. (Curs obligatori per les persones que treballen en el sector de la construcció).
 

-       Esmorzar: Networking empresarial. Divendres 7  de novembre.  De 9 a 11h del matí, a Calders.
 

-       Píndoles de màrketing.
· Màrqueting digital. Treure profit de les xarxes socials. 11 de novembre.
· Màrqueting digital. Aprèn a fer el teu facebook i Linkedin d’empresa i a dinamitzar-lo. 18 de novembre.
· Màrqueting digital. Aprèn a fer la teva botiga electrònica. 25 de novembre
Els dimarts de 5 a 9h de la tarda, a Can Carner, Moià.
 

-       Eines avançades de baix cost per millorar la gestió de l’empresa. Dijous 20 i 27 de novembre. De 7 a 9h del vespre, a Can Carner, Moià.
 

-       Jornades agroforestals. 18 i 25 de novembre. Horari i lloc a determinar.
 

 

FORMACIÓ ADREÇADA A LES PERSONES
 

TALLERS DE RECERCA DE FEINA I L’AUTOOCUPACIÓ
-       Taller Objectiu Trobar feina. Divendres 28 de novembre. De 2/4 de 10 a 2/4 d’1 del matí, a Can Carner, Moià.
 

 

-       Tallers  de creativitat: Mentre estàs a l’atur treballa amb les idees . 10, 11 i 25 de novembre. D’1/4 de 10 del matí a 1/4 d’1 del migdia, a Can Carner, Moià.
 

-       Curs practica el teu català per la recerca de feina. Els divendres fins el 12 de desembre de 10 a 2/4 de 12h del matí, a Can Carner, Moià.
 

-       Taller Marató de psicotècnics: practiquem per les proves de selecció. Divendres 7 de novembre. D’1/4 de 10 del matí a 1/4 d’1 del migdia, a Can Carner, Moià.
 

-       Taller: Fes el teu currículum!
Nivell bàsic -  11, 12 i 13 de novembre. De 2/4 de 10 a 12h del matí, a Can Carner, Moià.
            Nivell avançat. Divendres 14 de novembre. D’1/4 de 10 del matí a 1/4 d’1h del migdia, a Can Carner, Moià.
 

 

MÉS MOIANÈS OCUPA’T! – TASTETS D’OFICIS
-       Tastet d’oficis: personal de neteja d’empreses, industrial... Tota la setmana del 24 al 28 de novembre. D’1/4 de 10 del matí a 1/4 d’1 del migdia, a Can Carner, Moià.
-       Manipuladors d’aliments nivell bàsic. 17 i 24 de novembre. De 9 a 1h del migdia. Lloc: a determinar en funció de la procedència dels inscrits als curs.
-       Monitor de menjador. Del 10 al 14 de novembre. De 4 a 8h de la tarda, a Can Carner, Moià.
 

CONEIXEMENT DE LES EINES 2.0.
-       Curs d’Iniciació a la informàtica i Internet a Santa Maria d’Oló. Fins el 8 de desembre, els dilluns de 4 a 6h de la tarda, al Telecentre de Santa Maria d’Oló -  Centru.
-       Curs d’iniciació a la informàtica i internet a Castellterçol. Fins l’11 de desembre, de 4 a 6h de la tarda, al Telecentre de Castellterçol (Ajuntament)
 

IRIS. FORMACIÓ PEL SECTOR DE SERVEIS A LES PERSONES
-       Mòdul especialitzat El Dol. Dijous 6, 13 i 20 de novembre. De 4 a 7h de la tarda, a Can Carner, Moià.
-       Xerrada informativa “Drets i deures dels familiars de les persones que viuen a una residència de gent gran”. Dissabte 22 de novembre. De 10 a 12h del matí, a Can Carner, Moià.
-       Mòdul especialitzat: Infermeria bàsica- sondes. Divendres 5, 12 i 19 de desembre de 2/4 de 10 a 2/4 d’1 del matí, a Can Carner, Moià.
 

CURS DE PREPARACIÓ PER LES PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ
- Vols accedir a un cicle formatiu de grau mitjà sense necessitat de tenir la titulació en ESO? Vine i informa-te’n!!!  Començem molt aviat!!
 

Per més informació consulta l’oferta formativa del Consorci  per al proper període Setembre-Desembre 2014 – Més Ecoinnova Moianès, per persones i empreses:  www.consorcidelmoianes.cat.
 

CONSULTA TAMBÉ ELS HORARIS DE LA LUDOTECA EDU.MOIANÈS, un espai de joc i d'estudi adreçat als alumnes de 6 a 12 anys organitzat pel Consorci del Moianès. Període: d’octubre a maig.
 

 

 

CURSOS I ACTIVITATS DE LES ENTITATS / AJUNTAMENTS
Calders.
- Cursos al Casal Social de Calders. Cursos de Gimnàstica, anglès, Taller de fotografia, Ioga, Patchwork, Puntes de coixí, Gospel, Teatre, Bingo, Judo, Dansa moderna, Hip-hop, Pilates, Francès, Hipopressius i Atletisme, i a més a més reforç d’escolar i Eso. Més informació al Casal social de Calders. Tel. 93 830 92 63 / casal@calders.cat
Castellterçol.
- Ateneu La Pólvora. Tots els dimecres classes de Trapezi i teles a l’ANLA. De 5 a 6h de la tarda,  nens a partir de 6 anys. Més informació: www.trapezicinema.com
- Urban Castle Dance. Hip-hop, funk, breakdance, ball comercial, zumba, fitness, casals, festivals, ballades solidaries ... Més informació i horaris 617 44 32 91 / desusa_eu00@hotmail.com
- Al local ANLA, Balls de Saló amb Hand to Hand. Per més informació consulta la web: www.hand-to-hand.net
Collsuspina.
- Els dimarts d’1/4 de 7h a 3/4 de 8h del vespre, al local social, Zumba. Inscripcions al local a les hores.
- Dilluns de 9 a 10h del matí, al local social, Pilates.
- Cada dilluns de 5 a 7h de la tarda, a l'Ajuntament, Fem Puntes - Puntes de coixí. Per més informació al 93 830 03 76
- Cada dimarts de 5 a 7h de la tarda, al 3º pis de l'Ajuntament, Cosim. Per més informació al 93 830 03 76
- Cada dimecres, de 8h a 2/4 de 10 del vespre, al local social, Ioga. Per més informació al 93 830 03 76
- Cada dijous, de 8 a 2/4 de 10h del vespre, al local Social, Tai-Txí. Per més informació al 93 830 03 76
- Cada 2º i 4º dissabte de mes, de 5 a 6h de la tarda, al local social, Balls en línea.
L'Estany.
- Classes de dansa. Els dilluns de 2/4 de 9h a 2/4 de 10h del vespre, al local social - cine.
- Els dissabtes a la tarda a la Pista Vella, Bitlles Catalanes. Organitza: Club Bitlles Catalanes Els Estanyencs.
- Els dimarts i els dijous de 5 a 6h de la tarda, a l'hotel d'entitats, Classes de Ioga. Més informació: Dolors (647517597).
- Els dijous de 2/4 de 9 a 3/4 de 10 del vespre, al cine, Zumba. Més informació: 647 94 49 85 - Mel.
- Cada dimecres de 8h a 9h del vespre, a l'Hotel d'Entitats, Classes de Pilates.
­- Cada diumenge a les 11h del matí, Missa.
Moià
- Biblioteca. Tots els dimarts de 2/4 de 4 a 2/4 de 5h de la tarda, Conversa en alemany i anglès, gràcies a la col·laboració dels voluntaris internacionals dels Avets. Els dimecres de 4 a 5h de la tarda, Conversa en francés. Inscripcions a la biblioteca. Imprescindible tenir nivell de conversa.
- Suport a l'Alletament matern. Trobades el primer dimarts de cada mes, a partir de 3/4 de 5h de la tarda, a Can Carner.
- Cercle Artístic del Moianès. Activitats docents a Can Carner. Els dissabtes de 2/4 de 7h a 3/4 de 8h de la tarda, classes de dibuix per a nens i nenes de 7 a 14 anys. Els dimarts de 6 a 2/4 de 8h de la tarda, Classes de dibuix i pintura per a adults.
- Cultura de la Dona, Can Carner. Els dilluns de 7 a 8h el vespre, els dimecres de 4 a 5h de la tarda i els dijous de 9 a 10h del vespre, Ioga (93 830 05 23).
- Dansalut. Cursos i tallers de Dansa, Ioga... Més informació: Ioga - Roser: 630 109 325 / Dansa - Helena: 652 137 994.
- Ateneu La Pólvora. Tots els dimecres classes de Trapezi i teles a l’Ateneu La Pólvora. De 2/4 de 7h  a 2/4 de 8h de la tarda,  nens a partir de 6 anys. Més informació: www.trapezicinema.com
- Via Boulder. Extraescolars d’escalada. Més informació: www.viaboulder.com
- Prana Yoga. Dissabte 29 de novembre, Curs de Yoga i reberthing. Més informació a www.pranayoga.cat.
Santa Maria d’Oló
- Oló, Mou-te amb l’Esport. Psicomotricitat per la gent gran, Dansa oriental, Aeroritmics, Classes de tennis taula. Més informació a l’Ajuntament d’Oló.
- Cada dissabte, Júnior a les 12h del migdia i Patchwork a 2/4 de 4h de la tarda.          
 

EXPOSICIONS
- L’1 i 2 de novembre, a la Sala petita del Casal, Classificació i exposició de bolets. Organitza: El Fanal.
- Del 3 al 9 de novembre, Exposició de Quadres d’Antonio Vilaran (artista local).
- Fins el 31 de desembre, al Museu de Moià, Exposició temporal L’Onze de Setembre a Moià (1914 – 2014), realitzada per l’Ass. Cultural Modilianum.
- Durant tot el mes de novembre, a la Biblioteca, Exposició Poetes de la resistència: recull de poemes  de Miquel Martí i Pol i Vicent Andrés Estellés.
- Del 10 al 22 de novembre, a la biblioteca, Exposició bibliogràfica sobre els Drets dels Infants.
 

ARXIU HISTÒRIC
Moià. Per consultes cal concertar-ho al telf. 93 8207600. arxiu@arxiu.moia.cat
COVES DEL TOLL
Moià. Fins l’11 de desembre, obertes  Dissabtes i  diumenges  de 2/4 d'11 del matí a 2h del migdia i de 3 a 2/4 de 7h de la tarda. Festius i ponts obertes de 2/4 d'11 a 2h del migdia (30min abans de l’hora de tancament es realitzarà l’última visita guiada).  Amb l’entrada de les Coves es pot visitar gratuïtament el Museu Arqueològic i la Casa Natal Rafel Casanova. Per reserves de grups, activitats i tallers cal concertar-ho al 93 820 91 34.
MUSEU CASA NATAL RAFAEL CASANOVA - MUSEU ARQUEOLÒGIC I PALEONTÒLOGIC DE MOIÀ
Moià. Obert els dijous i divendres de 2/4 d'11 a 2h del migdia. Els dissabtes de 2/4 d'11 a 2h del migdia i de 2/4 de 4h a 6h de la tarda. Els diumenges i festius de 2/4 d'11 a 3h del migdia. Per visites guiades i activitats cal reservar i contractar el servei amb anticipació al telèfon 93 830 01 43 / 93 820 91 34.
MONESTIR DE SANTA MARIA DE L’ESTANY
L’Estany.  De dimarts a diumenge obert de 10h a 2h del migdia.
MUSEU ENRIC PRAT DE LA RIBA
Castellterçol. De dijous a dissabte obert de 10h a 2/4 de 2h del migdia i de 3h a 2/4 de 6h de la tarda. Diumenge i festius obert de 10h a 3h del migdia.  93 866 63 62.
ESPLUGUES
Castellcir. Radial de l’Ecomuseu del Moianès. Visites els diumenges de 12 a 2h del migdia i visites concertades trucant al 93 830 14 18 / ecomuseu@consorcidelmoianes.cat
POUES DE LA GINEBREDA I RENTADOR DE LA LLANA
Castellterçol. Llocs Visitable de l’Ecomuseu del Moianès. Visites concertades trucant al 93 830 14 18 /ecomuseu@consorcidelmoianes.cat
MINA DE L’ESTANY
L’Estany. Lloc visitable de l’Ecomuseu del Moianès. Visites concertades trucant al 93 830 00 00 (Ajuntament de L’Estany) o al 93 830 14 18 / ecomuseu@consorcidelmoianes.cat (Consorci del Moianès).
 

 

Consorci del Moianès

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1391