ADMM-MoiàDeute inicia una campanya de promoció a partir d'una llumeneta
Data Dijous, 04 de desembre a les 09:50:56
Tema políticaADMM-MoiàDeute inicia una campanya de promoció de l’entitat amb l’objectiu d’exposar i compartir amb els veïns la feina feta, captar nous socis i obtenir nou finançament a partir d’una llumeneta.
 
Durant el mes de desembre MoiàDeute portarà a terme una campanya informativa amb l’objectiu de compartir amb els veïns la feina feta, captar nous socis i obtenir nou finançament mitjançant una “Llumeneta“. 

Alguns dissabtes a la tarda i diumenges al matí, s’instal·larà una paradeta al carrer Sant Antoni (al centre del poble) on s’hi podrà consultar les activitats desenvolupades per l’associació, demanar aclariments, intercanviar opinions i també participar en una Llumeneta en combinació amb la Grossa de Cap d’Any. També es podrà participar a la Llumeneta a través d’internet www.moiadeute.org/php/Inici.php 

Volem explicar als veïns les activitats que ha dut a terme durant els dos anys de vida de l’entitat, de les quals caldria destacar especialment:

- Tens un deute? (ruta informativa pels llocs han tingut més incidència en el deute) (2013) 
- Presentació de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (2013) 
- Observatori Ciutadà Municipal de Moià (www.moiadeute.org/ocm) en funcionament des de la passada primavera 2014. 
- Promoció del projecte Auditoria Ciutadana de Moià (primera fase prevista entre Setembre 2014 i Març 2015). En les properes setmanes es faran públics els primers resultats de l’estudi d’un parell d’expedients referents a obra pública als carrers Magí Vilardell i Erasme de Gònima.

També properament es presentarà un documentat i detallat informe tècnic sobre els dos projectes de l’empresa pública municipal Moiàfutur (Pàrquig/CAP i antiga caserna de la Guàrdia Civil), elaborat per l’arquitecte Jordi Costa, col·laborador de l’associació. Aquest informe analitza les greus irregularitats de les obres que han tingut més incidència en l’elevadíssim deute que suporta el poble.

Amb aquesta campanya, MoiàDeute pretén que els veïns de Moià coneguin millor la seva feina i puguin valorar-la adequadament, per tal d’aconseguir un major compromís amb els objectius de entitat.

Moià, 3 de Desembre 2014
ADMM - MoiàDeute
 (Associació veïnal d'afectats pel deute municipal)

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1398