Biblioteca de Moià - Agenda juny 2015
Data Dissabte, 30 de maig a les 09:17:21
Tema culturaDurant tot els mes de juny exposició col·lectiva dels alumnes de l’Escola Pintura de l’Esplai.
 
Divendres 5 de juny a les 20.00h
Presentació del primer llibre fotogràfic sobre els Cingles:  “El Bertí. Flaixos d’una cinglera”, a càrrec del seu autor, Jesús Cano.
El llibre, en paraules de l’autor, no pretén que sigui cap guia excursionista ni cap catàleg exhaustiu de patrimoni, flora i fauna, sinó una porta d'entrada a tothom qui vulgui apropar-se i descobrir aquesta cinglera que ha estat, tradicionalment, un lloc de frontera, sovint oblidada, en gran part pel veïnatge del Montseny.
En acabar l’acte hi haurà un petit refrigeri i cava pels assistents.
 
Dissabte 6 de juny de 10 a 14h
La biblioteca serà present amb el seu fons sobre esports i muntanyisme a la Festa de l’Esport que es durà a terme a la Pl. del Cap.

Dilluns 8 de juny, a les 19.00h
Trobada del jurant per escollir l’obra finalista del Premi Crexells. La novel·la guanyadora sorgirà d’entre “La cinquena planta” de Manuel Baixauli i “Els Mars del Carib” de Sergi Pons.
 
Dimarts 9 de juny a partir de les 17:30
TdeTallers:  Postals d’Estiu amb pintura de farina al Parc, al costat de la biblioteca.
 
Dimecres 17 de juny a les 19.00h
Trobada de Clubs de lectura del Bages Berguedà i Moianès amb l’escriptor Xavier Bosch que parlarà de la seva darrera novel·la “Algú com tu”. La trobada es farà al teatre Conservatori de Manresa.
Autobús gratuït. Obert a tothom. Inscripcions a la biblioteca. Places limitades.
 
22 de juny trobada Premi Crexells
El participants com a jurant per a escollir el finalista del Premi Crexells, assistiran a partir de les 19.00h a la revetlla literària de l’Ateneu Barcelonès.
 
Dilluns 29 de juny a les 8 del vespre
Tertúlia sobre el llibre de poemes “El caminante de hojalata” a càrrec del seu autor Josep Piella Vila, que va guanyar amb aquesta obra el Primer Premi “Playa de Ákaba” de poesia. Si t’agrada compartir lectures, t’esperem a l’últim club de lectura de la temporada.


Biblioteca de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1429