Delegats de l'Agència catalana de turisme del món visiten el Moianès
Data Dimecres, 24 de juny a les 14:58:15
Tema economiaDelegats de l’Agència catalana de turisme del món visiten el Moianès per conèixer els recursos turístics que tenim de primera mà.
 
El passat dia 17 de juny directors de la Xarxa d’oficines a l’exterior de l’Agència catalana de Turisme van visitar el Moianès. Els delegats, que l’agència té repartits per diferents ciutats del món, cada any fan un parell de reunions a Catalunya, per tal de posar en comú el treball fet a cada país. Aquesta vegada es van reunir a Vic i després van decidir visitar el Moianès per conèixer la nova comarca i els recursos turístics que els pot oferir per tal de poder-los vendre. 

La visita al Moianès va consistir en un dinar al restaurant Magadins Vell amb productes de la terra, després del qual, la tècnica de l’àrea de dinamització turística i comercial del Consorci del Moianès i la vicepresidenta del Consorci els va explicar les potencialitats turístiques del Moianès. Per acabar van visitar L’Estany, el centre d’interpretació, l’Ecomuseu i la mina de l’Estany, i el Monestir. Per raons de temps no es van poder visitar les Coves del Toll.
 
A la visita hi van haver 29 persones entre Directors de la Xarxa d’Oficines a l’exterior (Benelux, Europa central, França, Itàlia, Països Nòrdics, Regne Unit i Irlanda, federació Rússia, Àsia-Pacífic, Xina i Nordamèrica i Sudamèrica.) i el Director General de l’Agència Catalana de Turisme, Sr. Xavier Espasa  i el Diputat delegat en funcions de Turisme de la Diputació de Barcelona, Sr. Ramon Riera.


Consorci del MoianèsAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1434