Biblioteca de Moià - Agenda octubre 2016
Data Dissabte, 01 d'octubre a les 08:55:01
Tema culturaTornen les converses en diferents idiomes


Dilluns de 15:30h a 16:30h italià i francès. Inici 3 d’octubre.
Dimarts de 15:30h a 16:30h anglès i alemany. Inici 4 d’octubre.Imprescindible nivell conversa. Places limitades. Activitat gratuïta. Apunteu-vos a la biblioteca. Gràcies als voluntaris internacionals dels Avets 

Del 6 al 27 d’octubre

Exposició:  “Pessigolles. Catàleg d’emocions i sentiments”Aquesta exposició, produïda per ClijCat, vol mostrar en forma de catàleg, les emocions i els sentiments més comuns entre les persones: alegria, por, ràbia, neguit... i la manera com es reflecteixen en un seguit de contes i novel·les per a infants i joves.

Del 14 d’octubre al 13 de novembre

La biblioteca acull part de l’exposició “Rostres de la Mediterrània”, promoguda per la plataforma Stop Mare Mortum. La mostra forma part d’un recull de 60 obres d’artistes gràfics de 15 països d’arreu del món que reflexionen sobre la situació que viuen les  persones refugiades que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. La resta de l’exposició és visitable a diversos establiments de Moià.

Dimarts 11 d’octubre a partir 17.30h

TdeTallers: decorem la sala infantil per la tardor amb núvols i gotes de pluja, i per a tu un paraigües de postal!

Divendres 14 d’octubre a les 19:30h

Xerrada a càrrec d’Anna Palou de la plataforma Stop Mare Mortum: :"Què està passant a la Mediterrània? Polítiques que maten" i inauguració de l’exposició "Rostres de la mediterrània": Rostres de desesperació i d’esperança, rostres de viatgers, de refugiats, d’immigrants, cares del passat i del present, persones que, per la fortalesa europea, només són números en estadístiques plenes de desapareguts, ofegats i morts sense rostre…

Dilluns 17 d’octubre a les 17:15h

Primera trobada del l’Atrapallibres + ,. Aquest curs els participants de la categoria 11/12 anys tenen un repte: llegir i puntuar els tres llibres de l’Atrapallibres més “El gran amic gegant” de R. Dahl. T’hi apuntes? Places limitades. Inscripcions a la biblioteca.

Divendres 21 d’octubre a les 17.30h

Conte per nadons de 0 a 3 anys. El Trenet Menut ha de recollir uns animals molt especials per fer un viatge que ens farà arribar a la lluna, amb la rondallaire Mònica Torra.

Dilluns 24 d’octubre a les 20h

Tertúlia literària sobre l’obre de teatre “Al vostre gust” de W. Shakespeare, a càrrec d’Elvira Permanyer.

Aquest 2016 es commemora el 400 aniversari de la mort d’aquest autor.

Si t’agrada compartir lectures vine a la Biblioteca de Moià.

Divendres 28 octubre a les 17:30h

“Castanya va, castanya ve” contes de tardor i castanyada a càrrec de la rondallaire Rosa Fité.

Divendres 28 octubre a les 20h

Dins el Cicle de tardor el Cercle Artístic del Moianès ofereix la xerrada “Reproduint la Catedral del Mar” a càrrec de Josep Fonts Canellas.

 

Biblioteca de Moià


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1553