Moianès Solidari s'afegeix a la campanya de donacions Giviny Tuesday
Data Dissabte, 26 de novembre a les 10:31:37
Tema societat



Com a continuació de l'acció que vam fer el desembre de l'any passat (enviament d'un contenidor a Benín amb plaques solars i altres productes), la primavera passada el cooperant bagenc Jaume Domingo va dur a terme la instal·lació d'aquestes plaques solars per a electrificar la granja agrícola de d'Agoïta (Bénin) dedicada a la rehabilitació de persones amb malaltia mental.

Ara es planteja una segona fase del projecte FONT DE LLUM que  té com a objectiu revisar el funcionament de les instal·lacions fetes aquest any i ampliar-les per tal de poder substituir els combustibles fòssils en l'ús de la maquinària de transformació de productes alimentaris, amb el consegüent estalvi econòmic i mediambiental.

Per recaptar fons per fer possible aquesta segona fase, ens hem afegit a la campanya de donacions GIVING TUESDAY, que fixa el 29 de novembre com a UN DIA PER DONAR. 

Les aportacions es vehiculen a través de elmeugradesorra.org que correspon a la fundació Real Dreams, amb la qual cosa, les donacions fetes fins el 31 de desembre poden aprofitar la important desgravació fiscal del 2016  que és del 75 % per als  primers 150 euros i el 30 % per al que excedeixi d'aquest import. És a dir que amb una aportació de 100 euros Hisenda en retornarà 75, amb la qual cosa l'aportació efectiva haurà estat només de 25 euros.

 

Moianès Solidari








Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1572