Biblioteca de Moià - Agenda desembre 2016
Data Dimecres, 30 de novembre a les 17:19:37
Tema culturaDurant tot el mes de desembre

Exposició de pintures de l’artista Virgínia Ruiz Murtro.

Fins el 22 de desembre

La Biblioteca és un punt de recollida de joguines per a infants amb famílies sense recursos. Col·labora portant joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.
“Els seus Drets en Joc” és el lema de la campanya promoguda per la Creu Roja i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Moià.

Fins el 29 de desembre

Participa a la Llumineta de Nadal de la Biblioteca. Sortegem dues paneres literàries i culturals, una per infants i l’altra per adults. Per participar només cal que utilitzis el servei de préstec.
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Estany, el Consorci del Moianès i el Museu-Coves del Toll.

Divendres 2 de desembre 20h

Xerrada “Art és ordre” a càrrec d’Eudald Font: on es tractarà de forma amena aspectes de composició tant enfocat a creadors com a observadors d'obres d'art i que permetrà crear o   veure les obres d'art amb una nova visió. Aquesta xerrada és la tercera del Cicle de Tardor organitzat pel Cercle Artístic de Moianès.


Dissabte 3 de desembre a les 12h

Tertúlia amb l’escriptora i periodista Gemma Ruiz autora de la novel·la “Argelagues”, que situa part de l’acció al Moianès, acompanyada de la també periodista Neus Purtí.
Amb col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.
 

Trobada Atrapallibres

Dilluns 12 de desembre a les 17.15h El grup de l’Atrapallibres +, categoria 11/12 anys, comentaran el llibre “El nen que va xatejar amb Jack Sparrow” de l’escriptor Francesc Puigpelat. Tertúlia dinamitzada per Dolors Illa.
Dijous 15 de desembre a les 17.15
h El grup de l’Atrapallibres, categoria 10 anys, farà la primera trobada, on es repartirà el primer llibre: “L’últim gat birmà” 

Dimarts 13 de desembre a les 17.30h

TdeTallers: taller de Nadal, farem una manualitat ben adient per decorar casa vostra.

Dijous 29 de desembre a les 18h

Espectacle “Explica’m un Nadal” on els contes i les nadales i l’alegria en són els protagonistes. A ritme de cançons s’anirà guarnint la casa pel Nadal. A càrrec de Moi Aznar, del la companyia teatre còmic jomeloguijomelo.com.

 

Biblioteca de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1574