Biblioteca de Moià - Agenda març 2017
Data Dimecres, 01 de març a les 18:34:54
Tema culturaDurant tot el mes de març

Art difús
exposició de quadres de diversos estils com són l’aquarel·la, el collage i el dibuix, de l’artista moianès Climent Romeu Sala.
“Per mitjà dels nostres propis símbols fruit d’una resistència personal, anti-estandarització, podem donar lloc a una dinàmica positiva d’introspecció a través de la recreació de símbols comuns o, el que és el mateix, per mitjà de la imatge fer una recreació del record dels símbols, intervenint en la doble presència de la imatge de la nostra memòria i fer les modificacions o transformacions pertinents (..)”
 

Divendres 3 de març a les 20h

Projecció del documental “Life”, a càrrec dels escaladors veneçolans Carlos Catarí i Shirleys Noriega, rodat a l’Albarracín, Moià, Manlleu, Savassona i La Comarca.

Divendres 10 de març a les 17.30h

Conte per a infants d’1 a 3 anys a càrrec de la rondallaire Marta Esmarats, qui explicarà “Lentament”: la història d’un cargol i un cuc, que van entrecreuant els seus camins mentre canvien les estacions i els colors, a ritme de música i cançons.

Trobada Atrapallibres

Dilluns 13 març, a les 17.15h, trobada dels participants a l’Atrapallibres categoria 11/12 anys, per comentar el llibre “El senyor Bello i l’elixir blau” de Paul Maar. Tertúlia dinamitzada per Dolors Illa.
Dijous 16 de març a les 17.15h
trobada dels participants a l’Atrapallibres, categoria 10 anys, per comentar el llibre “Un indi al jardí” d’Agnès Lestrade.
Dimarts 21 de març
a les 17.15h trobada dels participants a l’Atrapallibres categoria 9 anys, per comentar el llibre el llibre “El meu gran arbre” de Jacques Goldstyn. Tertúlia dinamitzada per Montserrat Plans.

Dimarts 14 de març a les 17.30h

Laboratori de Lectura: “El món de la nit”. Quan molts de nosaltres ja portem el pijama posat i som a punt de tancar els ulls, hi ha un món preparat per despertar...T’atreveixes a explorar què passa cada nit mentre dorms?
Activitat familiar: llibres + taller.
 

Divendres 24 de març a les 20h

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia. L’acte constarà de tres parts: es començarà amb la presentació del llibre de poemes “Todos los rincones del mundo” de Josep Piella, tot seguit lectura i recital de poemes a càrrec dels Grans Lectors de l’Esplai. Tancaran l’acte els voluntaris locals i els internacionals dels Avets amb la lectura del poema d’Antònia Vicens amb diferents idiomes. Amenitzaran l’acte els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Escola Pia de Moià.

Setmana d’intercanvi: compartim lectures

Del 27 al 30 de març: porta un llibre que t’agradi a l’escola i recull el teu Val.
Del 31 de març al 6 d’abril:
vine a la biblioteca a bescanviar el Val per un llibre.

Dilluns 27 de març a les 20h

Tertúlia sobre la novel·la “Laura a la ciutat dels sants” de l’escriptor Miquel Llor, a càrrec de Marià Baqués.
Si t’agrada compartir lectures, vine a la Biblioteca!

Divendres 31 de març a les 19h

Hora del conte teatralitzada en anglès “Farmyard” gràcies a l’escola Kids&Us. Una bona oportunitat perquè els infants aprenguin passant-s’ho mol bé!
Activitat per a famílies amb infants a partir d’1 any.
 

Divendres 31 març a les 20h

Última projecció de tres documentals més del projecte eivissenc Aiguallums relacionats amb el procés creatiu, seguida d’una taula rodona-debat. En aquesta ocasió els documentals seran sobre el treball d’Adrián Cardona, pintor, Julio Herranz, poeta, i Joan Murenu, músic.
Aquesta és la tercera xerrada del Cicle d’Hivern, organitzada pel Cercle Artístic del Moianès.

   

Biblioteca de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1593