Biblioteca de Moià - Agenda maig 2018
Data Dimecres, 02 de maig a les 20:10:56
Tema culturaDurant tot el mes de maig
Exposició de pintures de José M. Olivé

Divendres 4 de maig a les 20h

Recital “Vendre’m els ulls” en homenatge al poeta Miquel Martí i Pol en el 15è aniversari de la seva mort. A càrrec de Perepau Ximenis (acordió i sac) i Baltasar Fonts (veu).

Entrada inversa.

Dimarts 8 de maig a les 17:30h

TdeTallers: bagul dels records, per a guardar les aventures d’aquest estiu. A càrrec de Arnau Quirante i Judith Alhancín, alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Moianès.

Dimarts 15 de maig a les 20h

Llegir teatre: es parlarà sobre l’obra de teatre Temps salvatge, de l’autor Josep Maria Miró. Tertúlia a càrrec d’Elvira Permanyer.

Sortida al Teatre Nacional de Catalunya per veure l’obra, dissabte 19 de maig, en el marc de la trobada anual de clubs de lectura de teatre.Divendres 18 maig a les 20h

Xerrada “El simbolisme màgic de René Magritte (1898-1967)” a càrrec del doctor en Belles Arts Esteve Carbó Ponce.René Magritte fou un pintor belga, figura principal del moviment surrealista en aquest país i del realisme màgic. Segona Xerrada del Cicle de Primavera del Cercle Artístic del Moianès. 

Dijous 24 maig a les 7 tarda

Xerrada-presentació del llibre Si creus en mi, et sorprendré. El món es ple de somnis per complir: persegueix el teu escrit per Anna Vives i Francesc Miralles.

Tots els somnis es poden fer realitat...però són més possibles si els treballem en equip. Anna Vives, una noia amb la síndrome de Down, ens demostra amb aquest llibre deliciós com, sumant la seva millor capacitat, escriure, a les millors capacitats dels seus companys, ha aconseguit que la seva tipografia social sigui mundialment reconeguda. Una història de superació molt emotiva.
Activitat inclosa a la Setmana de la Comunitat dels Avets.

Dilluns 28 de maig a les 20h

Tertúlia literària sobre el llibre de Les dones i els dies de Gabriel Ferrater, fent especial atenció al poema “La mala missió”. A càrrec de Carles Morell, poeta, guanyador del Premi Màrius Torres 2017.

 

Biblioteca de Moià

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1676